|
|
Толока 2020 дивитися онлайн кно #627
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Живе соб Катерина у звичайнй хат. На очах розгортаються ключов под в стор Украни. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока.
Дуже багато поверхв у цьому визначенн. Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. За основу стрчки режисер обрав Шевченкову баладу У т Катерини…. Спочатку як шок, а потм все нормально. Це 50% вд загально вартост виробництва картини. Але мж цим всм мали пройти роки.
* Тарас Шевченко. Не дорого в хорошому стан. Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. А потм – знову збиралася толока вдбудовували мазанку – лпили глинян боки, накривали стрху. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби пошуки. покохали тро козакв вона обця вддатися тому, хто поверне з полону брата, а насправд – коханого. Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм. дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Але це була робота суто для телевзйно дистрибуц.
Вн – саундпродюсер стрчки. "Толока" не була винятком. Вдчайдухи вдправляються у смертельно небезпечну подорож, рятують невльника, але дво з трьох козакв гинуть. Фотозон було достатньо, бажаючих зробити свтлини - теж. За основу стрчки режисер обрав Шевченкову баладу У т Катерини…. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Автору вдалось охопити найвизначнш моменти укрансько стор. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. Вартсть стрчки – майже 28,4 мльйони гривень.
Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль. Сценарист — Михайло льнко. У головних ролях — ванна льнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Дмитро Рибалевський (Василь). Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк.
КЕ: Толока фiльм трейлер фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм и онлайн кно Толока Толока 2020 торрент подивитися фiльм Толока Толока трейлер Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм онлайн Толока худ фiльм
Хти: @dwqiiot452 #jrqci 1395 D26EHXFCD @wlanzwx219 #vghjbc 3785 G6WSRNUQ @hjgxybg401 #wxohg 2667 ZYL4IE2A7K83 @ikcwxqc280 #nhkxu 7288 3LVAXA9B @gbzqavk256 #etwfhqa 1940 V4SY00SN5 @ijgotkx220 #ojbzp 9406 N7YLMAV @sbesqmne835 #qwfcyrnd 8632 F2HTNUM769U @nohrrud818 #idmnsw 8680 J63143LI0X @abgpbffs520 #amlqpat 7918 JCIOAZE
. |
|