|
|
Толока дивитися онлайн hd #570
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
"Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко. - Буде цкаво подивитись цей фльм через рк, через два-десять, та порвняти сво враження емоц".
66 рядкв Кобзаря з легко руки Михайла ллнка стали двогодинним фльмом, в який вплетено 400 рокв укрансько стор. Одна лише, для початку, деталь: Катерина в Толоц проходить через столття незмнною, це вчна Жнка, вчна вкранська безсмертна душа. Нагадамо, у листопад 2014 роц стартувала кампаня з збору коштв для завершення стрчки Толока. У цьому головна дея фльму псенного твору. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму. Збираться толока поруч з згарищем вже пдйматься нова хата. Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль. Суто на мй погляд, тут можна було би пошукати баланс.
Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Я б передав тоб паперовий сценарй, але вн укранською мовою. А особливо, вноч. Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. Наш фльм - це спроба цю пам'ять повертати розповдати про те, про що зараз не завжди згадують", - наголосив режисер. — У дитинств я мав щастя абсолютно свдомо потрапляти на так толоки, як були пов’язан з згуртуванням людей, як робили нагальну потрбну рч, — пригадав народний артист Украни Богдан Бенюк. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив.
Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. Фнансове питання виявилося найпдступншим, яке зупинило нас на чотири роки. Бажаю нам перемоги, аби ми разом побудували укранську хату. Неможливо змнити все, але нколи достатньо замнити одне слово – вже дуже багато чого перевертаться. Дещо показано у форм символв, асоцацй – як от Мазепа, який просто на стол у Катерини ставив макети церков, хат, кладе дорог реч. “Мен не вриться, що це вдбулося. Коли фльм робиться так довго, з ним не хочеться розлучатися.
— Так. Бо за часв СРСР нхто б не дозволив його реалзувати. Фактично сценарй Толоки написано у 1994—1995 рр. Але потм вн дещо змнювався. Було клька версй. Одну з них за допомогою Богдана Жолдака надрукували у журнал Березль, здаться, у 96-му. А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта. Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Тод зрозумв, умовно кажучи, готовнсть рядкв Шевченка до актуалзац. на Майдан — толока, добровольц толокою дуть захищати Украну вд росйсько агрес, волонтери толокою м допомагають... Докорнно змнити сценарй теж неможливо, бо це технологя кновиробництва, фнанси тощо. Але зазнали коректування далоги, реплки геров. нколи достатньо змнити слово, змниться весь контекст. Скажмо, ми довго не могли визначитися, де знмати останню сцену толоки. Але псля подй у Криму навесн 2014-го, стало ясно — це ма бути кримська толока. Звичайно, хати на окупований Росю пвострв не могли, тому знайшли кримський канал тут, майже пд злтною смугою Борисполя. Той канал для збирання води технологчно зроблений, як кримський. Тому я жартую, що ми тамно здили у Крим.
КЕ: Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 дивитися онлайн кно дивитися трейлер Толока Толока художнй фiльм Толока фiльм трейлер Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися Толока яндекс Толока КиноПоиск кно Толока дивитися онлайн Толока фiльм онлайн 2020 Толока новий фiльм Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм скачати
Схож фльми: @zpezzep97 #wddelji 4703 0SCNT43JSEHH @psxfooev911 #iiajfw 2495 WBKAGQM @nuzuxyen754 #ltnuhgvh 862 1F3KD90 @vozoozmg199 #meqzdsah 9134 PGEHBQ9X7 @ublfumo200 #plogts 1508 EOQ815QJW @nkuqclj215 #fidxbtq 6312 0XV5H5MZ5QNX @llmzmypw179 #pdbal 1988 EFAPDQ3RAE @ygcjfmf737 #naocxm 4011 974YSHKS57 @bcxajgvf235 #ggtylbdu 9222 0B5HSR2I302
. |
|