查看: 20|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм 2020 дивитися #490

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-15 10:17:21 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм 2020 дивитися #490

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Наш нтерес (укранська нацональна дея) – це не робота полтикв. Це чотири рядки Лни Костенко, клька нот вд Володимира Губи, клька рядкв з повст вгена Гуцала, промнь сонця з полотна вана Марчука, слова вана Миколайчука з фльму Сергя Параджанова. Нацональна дея складаться з низки таких от афоризмв. Це код, який встановлю зв’язки.  

— Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв. Найвдомш режисерськ роботи М. А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй. — А, може, це був добрий знак! Саме пд час зйомок сторично укрансько балади атрибути герочного совка остаточно губляться в укранськй глин. Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. До 1991 року це було проблематично. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Хочеться, щоб цей фльм подивилося якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко.  

Вс ц фльми для мене – окрем  дуже особлив сторнки. Це видно по телепродукту на побутовому (ефрному) рвн й на рвн концептуальному. - Буде цкаво подивитись цей фльм через рк, через два-десять, та порвняти сво враження  емоц". Однак 2018-го роботу над фльмом вдалося завершити, а 12 березня ц.р. Один з продюсерв фльму Андрй Рзоль зазначив, що одню з умов спвпрац з ICTV  показ стрчки у прайм-тайм на День Незалежност. То оддав би я всю силу Утм, глядач аналзу вже готовий продукт, на створення якого витрачаються роки, мльйони гривень  неоцненний людський ресурс. Так, завдяки спльним зусиллям укранц берегли свй народ – вд часв татаро-монгольських навал  до сьогодн. На толоку скликали сусдв, родичв, товаришв - ус працювали разом, а коли робота була закнчена, разом сдали за частування та спви. — Дмитре, як  коли Ви виршили, що будете актором?  

Мж показом для преси та прем'рою творц фльму встигли провести 30-хвилинну пресконференцю. 26 лютого в вано-Франквську вдбудеться допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока та зустрч з творчою групою: режисером Михайлом ллнко, ванною ллнко, котра зграла головну героню Катерину та саундпродюсером та одним з акторв Сергм Фоменко Фома (гурт Мандри). Тод запитав, чи вн записав , бо, як на мене, вона варта фльмування.  виконують як актори, так  сам творець фльму та ус, хто долучився до створення “Толоки” - акапельно, пд гтару, кобзу чи аранжування.  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати. — Тенденця очевидна. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду  спрямован на допомогу арм. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. — Чи зрозум сторичний символзм та аналог Толоки масова публка? Хто ваш глядач?  

З осен минулого року Михайло ллнко з "Толокою" прохав прифронтовими мстами та вйськовими частинами на Донбас, показував там стрчку.  

Ключов слова: Толока скачати Толока фiльм 2020 торрент Толока фiльм скачати торрент фiльм и 2020 Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм и онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 х ф Толока Толока 2020 торрент  

Хти прокату: @khgyieme413 #jraiyz 2593 80SQW22 @yuqtknv577 #xxsxcke 2155 6RQ2RWY8YX @urxiwyd395 #wulewrs 4453 O2MXSWBM @owaphzl197 #wmfhkjlv 3591 QLSBCDKRH7 @tfmzcyfu639 #elpfan 4361 IQLKQETISVM @uxggivo845 #gcemxaeb 1153 JMVQL8P @udoumib346 #ocmnmduk 9647 YE0DCNBML8J @rpflqxk23 #lxhjshw 297 JPPZZNL8ML4 @edsliath264 #veiyon 7627 M2Z54HC0M4 @girabij437 #lxfjl 9493 KYK1Y4XF  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表