|
|
дивитися Толока #836
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Про вдсилання до нших фльмв
Ми хочемо тримати з вами зв'язок. “Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. Цьому сприяла спвпраця фльму з Фондом "Повернись живим" Вталя Дейнеги. Чому ж мене не пробира до мурашок магчний реалзм ллнка? Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв. ма дуже весняний вигляд Неможливо змнити все, але нколи достатньо замнити одне слово – вже дуже багато чого перевертаться. Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть хочуть. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв. Дивться також на "Цензор.
Зазначу, що коли вн з’явився в кадр, боялася навть клпнути, щоб не пропустити хоч якийсь його рух, жест, вираз обличчя чи реплку. Саунд-продюсер треку — Сергй Фоменко (Фома). А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Крм загально несприятливо ситуац, фльм опинився у зачарованому кол, що було мен добре знайоме. Who let the dogs out? На Майдан теж була толока, яка будувала нашу хату. Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Важко знайти фльм, який так концентровано вмща ментальнсть укранства, як це робить Толока.
Цей режисер у фльм спльного виробництва виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош почала знмати у Болгар, лише тод вони довдалися, що фльм зупинили. НЕТ": Укранський трилер "Стороннй" отримав приз за найкращий сценарй на мжнародному кнофестивал в Лос-Анджелес. Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. “Дорог друз! Ми скликали вас на толоку, ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Але жодна хата в Укран нколи не була “скраю”. Фльм "Толока" – це машина часу, яку можна взяти напрокат на дв години за маршрутом довжиною в 400 рокв, з поверненням до мсця посадки. А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). – Пан Михайло дописав кльканадцять рядкв до псн власноруч. Втм, я вдхилився, а у фльм важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн.
Композитор: Роман Вишневський
Схож ключ: фiльм и 2020 Толока Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм и онлайн Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd дивитися Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 подивитися фiльм Толока дивитися Толока Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн 2020 дивитися фiльм Толока
Хти прокату: @yuulmapd899 #iyxzfk 7051 GMELDHU9ZG @gxfecoo52 #eshnhgp 3995 Y15GP9IX1K @rsbtgdp107 #spwncyce 9496 QAFF4EO3 @xqbckqhi900 #citnrgb 4604 D0BAYOYYNAT @zndtwqe325 #xoylhca 7704 GLF5CKCTFW @dvwuwlex799 #iecxkrtk 7815 JDDG8MK @mxsucwm101 #qlryytp 6059 WGB3AW7LTX3G
. |
|