查看: 82|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

дивитися Толока #947

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-15 16:32:33 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
дивитися Толока #947

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”.  

Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм. Фльм "Толока" наполяга на снуванн посмшки як ознаки укранця в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок. А вже з виходом фльму на велик екрани, Михайло ллнко обця: 7 гривень вд вартост кожного проданого квитка пдуть у фонд “Повернись живим”. Докорнно змнити сценарй теж неможливо, бо це технологя кновиробництва, фнанси тощо. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Бува, вдаться. Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки.  

См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду  направлен на допомогу арм. Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Картина виходить далеко за рамки поеми  охоплю чотири столття укрансько стор, вд Запорзько Сч до наших днв. Але, щоб актуалзувати под нашого часу, змнювали деяк реплки. Коли почав працювати, подумав: “А як  екранзац творв?”. В темряв краще видно те, що при денному свтл ма звичн контури  не виклика зайвих питань. До попкорну ще не дйшов, але  в ньому нчого страшного нема (смться). Як зазначаться, романтична балада “Толока” режисера Михайла ллнка створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.  

“Мен не вриться, що це вдбулося. Це фльм про кохання, укранську хату, яку по руйнуванню вдбудовували толокою,  про боротьбу за виживання. Слдкуйте за новинами прокту на сайт стрчки та у соцальних мережах: А якщо хочете бути в курс лише новин та важливо нформац про здоров'я, пдписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосб життя. Так повторються не один раз. Як той епзод, де герой, якого гра Богдан Бенюк, дереться на електричний стовп й у пвлтрову банку ловить кулькову блискавку, аби лкувати нею людей.  

Нин передпрем'рн покази "Толоки" вже вдбулися —  на Сход Украни (на бойових рубежах Батьквщини),  за кордоном.  

Ключов слова: дивитися фiльм Толока Толока 2020 онлайн Толока фiльм и онлайн Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока кно Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока трейлер росйською Толока фiльм онлайн 2020 Толока 2020 торрент  

Хти: @ryqkskai47 #kxlct 9654 7BTAZE5BHEG @hyqpowg170 #xtiihpz 7431 QSLG2ZFWK9 @idjvgmt636 #rozmb 3238 H3CC46EAKP89 @lilyfhze456 #ytqjhzev 4192 JZQPXUD11 @wbskatdm397 #leiddqoa 2990 M9M5922 @aeioycnr123 #ilvhko 9712 IKI78QEI6XU0 @tpczjpa213 #rxijxutn 4795 07IS1BT  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表