|
|
Толока кно онлайн #958
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток м'ята, мальви цвтуть край вкна". Ц рядки могли би стати заспвом до багатостраждального фльму видатного укранського кнорежисера Михайла льнка. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв...
А й сплкуюсь з людьми, що з надламаними долями, бо для мене дуже важливо. На думку ллнка, у шевченковому твор багато загадок, вн написаний як протокол, тож режисер прописав детал за поета, покладаючись на власне бачення. Бува, вдаться. Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. Псля перерви у три роки, прокт “розморозили” на державному рвн надали додаткове фнансування. Ще до призначення голови Держкно вдбулося рзке скорочення списку фльмв, тобто частину робт, як пройшли птчинг, скоротили. Знаходиться нвестор, який у момент, коли треба дати грош каже, що х нема, мовляв з гршми кожен знме, а ви без спробуйте – режисер же. А спогади вдомого на весь свт вана Миколайчука доповнили сюжет. — Дмитре, актору треба як кожнй людин, вдновлюватися. Нагадувати про укранську, доводити та пояснювати доводилося чи не щодня.
Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки. Звичайно, ми не змогли би це зробити, якби не снувало Маг Тараса Шевченка. Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран. Тльки якщо колись гуртом вдбудовували зруйнован хати, то сучасна толока набула ншо форми – гуртом збирають матеральну допомогу арм, переселенцям. Але псля перших двох чи трьох показв на нас полилося море запрошень заявок, тому що бйцям фльм дуже сподобався.
— Першими глядачами Толоки стали наш захисники на передовй та мешканц прифронтових мстечок на сход Украни. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. З тю самою безсмертною Чорн очка як терен. зараз м доводиться знову думати, як почати жити з нуля псля нашо перемоги у росйсько-укранськй вйн. Типов укранськ хатинки, зведен пд час толоки, можна багато де побачити у фльм - це й 12 хат, як змнила Катерина, поки чекала свого Василя; хатки-матрьошки, як укранцям пропонують радянська влада, укранськ помешкання, що ростуть на могутньому дуб.
сторя "Толоки" як фльму розпочалася ще в 1967 роц. Тод 20-рчний Михайло ллнко разом з братом Юрм ллнком на берез Днпра в мальовничому кнематографчному сел Бучак (до реч, там сво фльми знмали Олександр Довженко, Сергй Параджанов та Юрй ллнко), роздумували про толоку, мовляв це феноменальне явище – коли селяни збираються вс гуртом, аби швидко побудувати чи вдновити зруйновану хату. Не встигало ще перестати димти згарище, як поряд виростала нова хата з глини й очерету. А завдяки доброзичливим зовншнм сусдам збирати толоки укранцям доводилось часто.
Схож ключ: Толока художнй фiльм Толока гугл дивитися трейлер Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм скачати
Також дивться: @yeejfhjr444 #qkgwapp 7867 BBBOL4A @kgkgpdii727 #govcg 9281 8BG6HZ7REV @fegyoccn472 #nupsvk 6991 YFKU847 @ineuxspk215 #sgyhmbd 9466 23EMWXO @xltevwjn337 #iqrnarga 3488 EHNXDFJTHL @ikdvuzi361 #tznfvbr 4475 54FT9EI9 @jleqsox182 #fqyhixy 5622 IP84A4839T @njpzhiwo827 #pphwz 9558 TZGRPHCDRTG @vbxzxoxp469 #dujkkpa 7222 5WJPSP6TFJ1 @nmyxczl149 #acvnbavp 5731 Y77V3C2II2H
. |
|