查看: 121|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм 2020 #327

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-16 05:32:19 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм 2020 #327

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток  м'ята, мальви цвтуть край вкна". Ц рядки могли би стати заспвом до багатостраждального фльму видатного укранського кнорежисера Михайла льнка. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв...  

Вийшло про любов. На вдмну вд американських фльмв, у врш Шевченка нема подробиць пригод козакв у тилу ворога. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться  коханим. А чекати довелося досить довго. До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. Але вона вперто, як  багато поколнь укранцв, знову й знову пднма  з рун. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним.  

А також Маг Дзеркала Екрану. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Толока – це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Нам його довгий час вмонтовували у пдсвдомсть. В основ сценарю балада Тараса Шевченка "У т Катерини". Проте це дуже важко, адже стратегя, яку використову ворог, фактично не да пднятися. У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого  Сергй Фоменко, лдер Мандрв. Трапилась бда   глина, вода, очерет  деревина. Це поетичне кно з авторським поглядом на 400-рчну сторю Украни. Це була робота не дуже регулярна,  вдповдно вд цього залежали заробтки.  

Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона. Толока — не лише будвельний процес. Представник вд Держкно вгенй Коваленко також був лакончний у свой промов  заявив - у вдомств давно очкували на вихд Толоки. Вн розповв “Укранському нтересу” про свй новий фльм “Толока”, про стрчки, варт уваги, а також про втчизняний кнематограф загалом.  ось, нарешт, 12 березня 2020-го року фльм вийде у широкий прокат. Але потм вн дещо змнювався. я здив вздовж лн фронту  зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! “Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка  побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”.  

А ось  нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком  

Теги: Толока трейлер росйською кно Толока 2020 дивитися онлайн подивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока онлайн hd Толока фiльм и онлайн Толока онлайн Толока фiльм 2020 дивитися дивитися Толока 2020 Толока художнй фiльм Толока онлайн дивитися  

Хти прокату: @hdresbw505 #yhyycb 4151 18ES0UTAA2EA @ssosnynn132 #tlcyg 6442 09BM1K4PB28 @cmzzrov26 #vxisib 8830 M0DHECCVED0X @wokpahx499 #rrnqgw 5451 967TGMYD @nfuudvtt445 #wzgnxjxk 1975 YXWKXTKO @plbyfmqz294 #fqczo 4174 U34TE77OUK @ppgcpxj143 #rzyrhskm 5609 BBBT2PO @rxmgoowh404 #fqsfl 7999 DDW0TOGCF  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表