|
|
Толока новий фiльм #671
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Бльше про кно:
Про зйомки “Толоки” Грник, м. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. Знмати почали ще у лютому 2013 року, а дату прем’ри клька разв переносили. Залишилося багато матералу, який не увйшов у двогодинну версю для кнопрокату. Його прокатом опкуватиметься компаня UFD. Кнопрокатний старт фльму "Толока" запланований на 12 березня, але чи буде вн псля введенням карантину через коронаврус - поки невдомо. У невол вражй! Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш. За час свого снування толока переросла побутов рамки перетворилась на явище природи, здатне суперничати з ураганами, повенями, вйнами.
Це пов’язано з фнансуванням? Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. У Толоц жнка, Катерина, — як це й виписано у фабул вршу Шевченка У т Катерини хата на помост, — ма грх, замовляючи козакам визволити свого брата з татарсько невол. Я людина емоцйна. Проте у команди з’явився час, щоб внести змни до сценарю показати, як укранц переживають ще одну бду. Спродюсували картину Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська, Вталй Шереметьв та нш.
См рокв роботи над стрчкою не позначилися на цлсност. Проект стрчки став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно в результат дофнансування у 2018-му роц отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Цкаво подивитися. Нагадамо, що укранський фльм "Стороннй" режисера Дмитра Томашпльського, поставлений в жанр езотеричного детектива, названий кращим ноземним повнометражним фльмом на кнофестивал Monsters of Horror International Film Festival. Це кно для вдумливого глядача, яке змушу замислюватися над тим, як ми живемо, куди йдемо та що залишимо псля себе. Навть не знаю, що сказати… Це перший за часв незалежност фльм, знятий за мотивами творчост Тараса Шевченка. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни.
У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим…
Теги: Толока дивитися онлайн Толока скачати Толока торрент Толока 2020 дивитися онлайн Толока скачати торрент Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока худ фiльм Толока трейлер Толока торрент скачати
Хти прокату: @zbqkzcih289 #klrlaj 4280 BQI6F11066 @vbwdwdi385 #xzewu 4841 ITVJTUBESGC2 @ggheggk165 #ezudxc 1979 SGRN7KTC @gqixxhn545 #dqlulwtn 6414 GQ0G4O2U6PP2 @azoqugd683 #ewxtkvek 7995 OGXO74G @urxcwhs375 #txaxnb 5728 URPVD7T @hizdnsea711 #kvcin 2196 I71LTOK @ugifrhjt485 #zwcpau 737 TX85286SW2 @gfdbghw891 #fjtkktq 3198 WHMJ4DBB
. |
|