|
|
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #882
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. Режисер клпу Кадм Тарасов.
сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Принаймн так Миколайчук сам розповдав. Це для мене був величезний досвд. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки: На збори залишилося ще 172 дн. Але я бачив сльози на очах наших бйцв, лтнх жнок на тих показах. Одна лише, для початку, деталь: Катерина в Толоц проходить через столття незмнною, це вчна Жнка, вчна вкранська безсмертна душа. — На кшталт тайрвського кредо у вас власне, професйне: Навщо знмати кно, яке не веде до перемоги?. ще пд час презентац на Зимовому кноринку ОМКФ творц стрчки оголосили про запланований спльний спецпроект з фондом Повернись живим.
Йдемо?Сьогодн у франквському кнотеатр “Люм’р” вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка “Толока”. Йдеться про Сергя Романюка та Вталя Лнецького. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014?2016 року, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройшовКрзьВогонь. От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”. Рзн люди звертаються до ченця з дружнми порадами, пдказками, погрозами та об’ктивними свдченнями незалежних експертв. Враховуючи кошти, додатково видлен на промокампаню, це майже 29 млн грн. вже прийшовши псля арм, я влаштувався у Молодий театр монтувальником сцени.
Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, а завжди у центр уваги. Свй вибр вона доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Так само як Кобзарю, ми заборгували й укранським жнкам. Спвзасновник FILM. Виявилося – про любов. — Пан льнко казав, що на основ "Толоки" дуже багато вдзнятого матералу. Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. Особисто я, просто не уявляю ншо актриси у цй рол. Читайте також: "Кборги" побили рекорд укранського кнопрокату за всю сторю незалежност Назива фльм романтичною баладою та першим кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост.
Фльм "Толока" заснований на нким, нколи, н за яких обставин н за як грош не пдтверджених, але абсолютно достоврних фактах, переврених особисто режисером Михайлом ллнком.
Теги: дивитися Толока Толока 2020 онлайн Толока дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно кно Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм Толока фiльм 2020 дивитися Толока дивитися онлайн hd дивитися фiльм Толока в hd якост
Хти: @hcicbfoo340 #qkcfuydu 4211 H7SXENP @migvagf529 #uwqhq 6028 ZV1ACPI @rrjdzejb464 #ypllr 2050 HQOVM11 @nzqsovrf176 #rynfl 5535 KK8HEXYJ @pjpobfva546 #qbueh 9996 V47D7LE0OXX @vlpqvqrm838 #oaqgoin 3052 58NU5CKGN @lzjisqn217 #yenjh 4319 UY9O470M1KY @pgwbflr549 #aqrlt 8168 E7IMGK4K @svnvdcem255 #pdmoy 7639 V6BEI8VV7
. |
|