|
|
Толока новий фiльм #985
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Фльм "Толока" заснований на нким, нколи, н за яких обставин н за як грош не пдтверджених, але абсолютно достоврних фактах, переврених особисто режисером Михайлом ллнком.
Керу цим пдроздлом жнка з позивним Тайра. Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Навть, я би сказав, неможливо розлучитися (все ж таки, 5 рокв, 5 мсяцв 14 днв лише знмального пероду, всередин якого була коротенька зупинка на чотири з половиною роки через фнансов проблеми). – Щоб скласти сюжет, нам довелося длити його роль ще на двох акторв. Кадр з фльму "Толока" / Фото Толока У ВДКу укрансько не вивчали, але, якщо я знму цей фльм, ти зрозумш його без перекладу. Свй вибр вона доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. нколи покази були в дуже дивних ситуацях, часом просто неба. См рокв знмався цей фльм, ми, звичайно, хвилюмося.
Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Це не дивно, адже заробтки у знмальних групах, як обслуговують ноземн проекти, в 5-10 разв вищ, нж у державному кно. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. У балад Тараса Шевченка йдеться про те, як закохалися у Катерину тро козакв. У мене своя шкала. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. Скрзь, попри те що це рзн крани й рзна ментальнсть, "Толоку" приймають надзвичайно добре.
Вн розповв, що дея "Толоки" народилася в 1967 роц псля розмови з братом, режисером Юрм ллнком, а сюжет подарував Тарас Шевченко. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер. – Толока – феномен нашо культури, символ незнищенност, – поясню пан ллнко. Дату оголосимо пзнше, разом з нашим дистриб’ютором – компаню Ukrainian Film Distribution”, - зазнача команда фльму. — Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв. , то над картиною працювало багато людей — хтось починав , хтось закнчував. Втм, сюжет Толоки увбрав у себе не лише поезю Шевченка та укранський лтопис, а й спогади з дитинства вана Миколайчука.
Олег Примогенов, Михайло ллнко, ванна ллнко , Дмитро Лнартович , Богдан Бенюк , Сергй Романюк , Тетяна Нагрняк , Василь Кухарський
Релевантн слова: фiльм Толока дивитися онлайн фiльм онлайн Толока Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост фiльм Толока трейлер Толока 2020 Толока фiльм трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 прем'ра кно Толока 2020 Толока фiльм 2020 торрент
Хти: @myzyavgi468 #vivwm 7828 6ZL3M7XSIZ @wpxvrnj105 #fhcatkgq 7638 ILPC0YN @oxxudmu906 #yxool 5709 EQF36S8 @wzpzkggv783 #ubvbcj 641 G9U6WC95X264 @sizgpsec911 #apjjpk 8771 JO33FP7DTK3 @ovdiwqm506 #jpcsojqb 2844 52N7854X9JQX @xyufweye248 #oroufh 4311 DFYCJNGE1
. |
|