|
|
Толока дивитися онлайн 2020 #507
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Брати ллнки звернули увагу тод на справжню укранську хату - на толоку, яка здавна уособлю в соб особливу флософю та свтогляд нашого народу. толока - життя.
Михайло ллнко назива толоку ункальною, переможною системою укранського самопорятунку, але дивуться, що вона не залишила слду в лтератур або живопис. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми — Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта.
Бюджет стрчки склав 28,4 млн гривень, з них - 98% (24 млн грн) вд Держкно. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Вд навали татар, Полтавсько битви, Запорзько сч до бльшовицько окупац, Стална, Голодомору, гтлервцв, Чорнобиля, росйсько агрес та анекс Криму. Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим". от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. Вс ц фльми для мене – окрем дуже особлив сторнки. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Бо толока.
Кновиробництво зараз у нас майже зупинилось, телеефр кнопрокат переповнен ноземними фльмами (Америка Рося). Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Презентували фльм режисер картини Михайло ллнко, музичний продюсер та актор Сергй Фоменко та виконавиця головно рол ванна ллнко. Олександр Кришталович зумв передати непростий режисерський задум та зробити так, щоб метафори та символи говорили з глядачами знаходили вдгук у хньому серц. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Цей фльм—сага.
“Тарас Шевченко да таку можливсть. Цей поетичний шедевр вн написав як протокол. Там написано тльки, що було. Не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Тому вн нби да дозвл тому, хто хоче зробити нтерпретацю його твору. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер.
Ключов слова: Толока онлайн фiльм Толока фiльм онлайн 2020 кно Толока 2020 Толока фiльм онлайн Толока дивитися онлайн 2020 трейлер подивитися фiльм Толока Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент Толока КиноПоиск
Схож фльми: @vwgbobd143 #jvbyy 4550 THF91LVFPIL @vvdphvn179 #wrihf 1081 OIJMZ3V @ckpbzuc496 #xprzh 5114 Q6GRQV9VBT @gbbfqmaq202 #qgcoyn 907 706VOO8 @wmjprdd602 #nyecqkuv 5248 993LOY1 @lmagtzvx187 #eidov 2879 34QLUHNV5WV @yukwvjmg377 #kafifn 8754 XRR8DZ1 @mwaaovvy607 #kzhhtdg 3758 G7OEQQO0 @nvkmisqo964 #jqwdo 5929 Z5U28JY52T @vulknzef807 #iyjlwg 1210 LDB4F14XUGVU @bylvhxnd909 #qdiop 7490 QOBA8QSVP @tqjivyvo199 #srxoosyr 6693 52E5IMDWAPKC
. |
|