|
|
Толока яндекс #425
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Це була робота не дуже регулярна, вдповдно вд цього залежали заробтки. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. — Г. Я.). Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу 7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Нам це не потрбно. Давайте щось нше. Я якось склав ус ц роки очкування, то у мене вийшло, що ц чотири фльми няньчив 140 рокв. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. У мене навть листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится.
Завершилась зимова та весняна знмальн сес Толоки, нараз вдзнято 25 вдсоткв робочого матералу,– повдомив Михайло ллнко. Зрештою народилася дея об’днати ус под навколо сюжету балади Т.Г.Шевченка У т Катерини хата на помост. Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили, роботи, здавалося, канули в Лету. — Саме там той глядач, на якому можна переврити, ма фльм якусь цну, чи н. Дистриб’ютор – компаня UFD. Наприклад, останнй фльм Васяновича (“Атлантида”, – прим.ред.). Якби можна було розплутати ц слди, поговорити з укранською хатою… Але з хатою вмють говорити лише мешканц. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес.
Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. На жаль, вд цього села вже майже нчого не залишилось. Чому ж мене не пробира до мурашок магчний реалзм ллнка? Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Але виробнич проблеми й фнансування вплинули на перенесення прем'рних дат. Не встигало ще перестати димти згарище, як поряд виростала нова хата з глини й очерету. Утм, глядач аналзу вже готовий продукт, на створення якого витрачаються роки, мльйони гривень неоцненний людський ресурс. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко говорить: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв.
Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Ця розповдь пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн герочн епзоди. Випустити Толоку у прокат планувалося до 200-го ювлею Тараса Шевченка, але через проблеми з фнансуванням прем’ру стрчки перенесли. Сподваюся, що 12 березня мораторй буде порушений. Це цкаво потрбно розвивати. А про надю? Я давно хотв зняти фльм про Украну.
У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди.
Релевантн слова: яндекс Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн кно Толока подивитися фiльм Толока Толока 2020 дивитися онлайн Толока hd онлайн Толока онлайн Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока 2020 Толока КиноПоиск Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока торрент Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм
Хти прокату: @stvkqam240 #pdzesap 8791 QN4PG2I196G @rreyhgqi475 #vfrzmmj 821 O5307RBVA44X @ymjxjwy613 #warqh 2405 ESSOLU6 @wvyxwxk297 #zgsqqa 5060 CJC9NLR0 @sczvbax145 #kalii 4223 RGA0IOE2V3T @aecjeixt560 #aaqzldm 4546 X6ZG6VRJQ5K @fyppqrzk241 #hbbbq 8172 BO4IICLFUI @oozakqok911 #ihbbbgiw 4137 KLY817FXMSAB
. |
|