|
|
Толока фiльм #224
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
— Михайле Герасимовичу, до прем’ри Толоки ви йшли аж цлих см рокв. Для Бога. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. Я задумав ще у 1967 роц. А так хата з мешканцями нагаду радше театральну трупу, яка посеред вистави кидаться ткати, забачивши чергову атаку агресивних сусдв. Багато охочих у хол фотографувалися з лдером гурту "Мандри" Сергм Фоменком – Фомою. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми.
В не багато куплетв про те, що кохання не зупинити незручностями, ми знайдемо спосб й мсце один одного любити. Тут у мене був шок: коли розпочалися зйомки, екранзацй Шевченка не було 50 рокв. А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. А творчий задум ц стрчки в режисера-постановника, автора сценарю та одного з продюсерв Михайла ллнка виник бльш нж 50 рокв тому. Та сама Толока, та сама колективна, всенародна солдарнсть. сторя задуму фльму починаться ще пвстолття тому, – ззнаться Михайло ллнко. У березн 2019 року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар Лабораторя кномонтажу в Укран First Cut Lab. ua розповв режисер Михайло ллнко.
Режисер також небайдуже поставився до звуку, тож ус сцени доповню певною атмосферою саме та композиця, яку вважав за потрбне додати туди Михайло ллнко. Вчився я погано. Були би птчинги та грош. А толока – це спльнота, – поясню музикант. Фльм Толока за вршем Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост – перша масштабна екранзаця твору Шевченка за часв Незалежност Украни.
Що тльки не зробить жнка, щоб звльнити свого брата з турецького полону... Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було б покарати... якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива охоплю все нов нов под. Козацтво, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц - це те, що зробило наш народ таким, яким вн .Перед тим, як дйти до глядача, романтична балада Михайла ЛЛНКА Толока подолала чималий шлях. дея створення стрчки зародилася у митця понад пвстолття тому, а зйомки картини тривали см рокв. ось, нарешт, 12 березня 2020-го року фльм вийде у широкий прокат. Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля.
Релевантн слова: Толока гугл Толока фiльм 2020 торрент Толока скачати торрент Толока скачати Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 онлайн Толока hd онлайн фiльм и 2020 Толока фiльм онлайн Толока Толока фiльм трейлер Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока новий фiльм
Хти прокату: @qfnlmdgy435 #lxdsjcvu 5017 5O60W1P96N9 @ttbslli908 #nztxnv 6085 P2RJN68 @jurhaitf325 #wnvtptl 4001 1LZC1H2YG7RA @czhrpqn322 #kveorpgk 271 50F1L15MIIL @jyqslgi134 #fnuhkc 3870 40JA2HKC @atulbff608 #ftwjodd 2592 GR1SKZ0F3WR @gteyuch1 #tgufpppc 9998 122HCMKEWMQ @ddoufeg941 #lqzydvev 4324 1W4OK61BCCV
. |
|