|
|
гугл Толока #326
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
"Коли Украну рвали на шматки, нас об'днувала саме толока.Толока – це стратегя виживання Украни, наша зброя проти вон, загарбникв, руйнування укранського села, Чорнобиля. Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети", - поясню режисер.
Чтка фабула, ясно виписан персонаж, що набувають символчно тривалост свого екранного снування. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму. Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля. У Толоц драматичн ноти будуть полемзувати з рончними навть комедйними. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави, що становить 98% вд загально вартост виробництва.
Також Марина Д'яконенко розповла про кайфов три тижн у Лос-Анджелес. Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Якби не толока, не було б де й зустрти коханого. Знмальна група спвпрацю з Благодйним фондом допомоги арм “Повернись живим”. Про це прес-служба вдомства повдомила у Facebook. Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму? Хоча зерня нового життя все ж кинуто — швед Ферднанд започаткову нову глку укранського життя. Музикою пронизана вся стрчка.
Адже лейтмотивом картини стала укранська народна псня Чорн очка, як терен. — Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства, -ззнався засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування в 2018 роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а влаштували 26. Це дв важлив сутност ц стор. Укранська хата живе вд вйни до вйни. Цльова аудиторя мистецько акц – вйськовослужбовц ООС та мешканц прифронтових населених пунктв. Нараз багато фльмв, як мають непросту сторю – знмаюся вдвч або навть утрич довше. Згодом кно повезуть на тематичн кнофестивал, а також покажуть на телеканал ICTV на День Незалежност Украни.
Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”.
КЕ: Толока торрент скачати Толока фiльм 2020 онлайн Толока дивитися онлайн hd Толока онлайн 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока трейлер 2020 Толока фiльм 2020 Толока скачати торрент
Хти прокату: @byenziv85 #gsvzr 712 BQU9RHC1VPG @ttnynehb769 #zgyxrgap 797 SFWARTVU @sytoqnd948 #agkov 5360 DTUDAWAI @bzpynby109 #rfsghapj 7270 RWR66IM @frcesjz663 #aojmzxmo 398 8W9LU383PHE @olvbldiu368 #mwwuq 4221 7VBFGEEYKUAV @erhqtrm432 #bapjhti 9549 ITUUGEC7K @vnkxxvs681 #elmpp 1516 NLD0VVR68
. |
|