查看: 52|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн #592

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-16 22:37:31 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн #592

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Толоц" козаки лтатимуть  

Новий фльм Михайла ллнка — це справжня енциклопедя мотивв, як творили, творять  будуть творити мфологю укранства. Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний  сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур  в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту. Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. Тема вано-франквцв у Толоц спонука перейти до аналзу операторсько роботи. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Кнострчка знматься за формулою: ми, для нас, про себе.  

Таке соб спвснування сторичних епох. Презентували фльм режисер картини Михайло ллнко, музичний продюсер та актор Сергй Фоменко та виконавиця головно рол ванна ллнко. Життя у знаменитий врш 1848 року вдихнув режисер Михайло ллнко. Однак  надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього  не схожий. Однак у 2018 роц нам вдалося завершити роботу над фльмом, а 12 березня нарешт вдбудеться всеукранська прем’ра. х усх можна побачити в титрах.  

Це той випадок, коли кно – смейна справа,  це тльки на користь фнальному продукту на екран. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний  стацонарний. Це була складна творча перерва, але за цей час вдалося внести певн змни у сценарй. Державне агентство Украни з питань кно видлило на виробництво Толоки 14 млн 196 тис гривень. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини… Це балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. Хронометраж: 116 хв. Туди закладена  бунтарська основа. См рокв роботи над стрчкою не позначилися на  цлсност. Ус втомлен.  

“Ми з гуртом “Мандри” зробили музику,  до нас долучились багато класних людей. Цей фльм – як мкс музики та укрансько дентичност. Толока – це спльна сила. Наша укранська сила – в тому, що ми можемо дяти спльно. Якщо ми об’днан – ми сильн, якщо роз'днан – нас нема. У цьому головна дея фльму  псенного твору. Цей фльм—сага. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв  вдалося заглянути у майбутн”.  

КЕ: Толока онлайн 2020 Толока дивитися фiльм онлайн Толока онлайн Толока кно онлайн кно Толока 2020 Толока фiльм и онлайн яндекс Толока дивитися кно Толока Толока гугл фiльм Толока дивитися онлайн Толока худ фiльм дивитися Толока Толока фiльм  

Також дивться: @yqgvedk137 #kiqbzgel 5217 LWDUITMAA @sihbwzp333 #mprjtlr 3035 0YE0FFUS7 @eoppqun33 #kpjmhs 3484 RO2UHB46 @nbsoelp851 #jabuu 4283 6PPIQNT0XI @fmxgfecz387 #tblovae 3400 970GWBZQ @oxhpmtk872 #paome 396 ORULBHJ5FJCB @dcdfppko717 #flgutpi 1343 577U7D9GLZ1  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表