|
|
фiльм и онлайн Толока 2020 #894
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Ох, цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Але можна спробувати пройти маленький екскурс у под в житт нашого народу. Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц – це те, що зробило наш народ таким, яким вн .12 -го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.
А ще танцювати з Богданом Бенюком на мсц майбутньо хати. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Бюджет стрчки склав 28,4 млн гривень, з них - 98% (24 млн грн) вд Держкно. Ми соб можемо уявити, як швидко там розгортаються обставини, под. В прес-конференц взьмуть участь: автор сценарю, режисер-постановник та генеральний продюсер кнофльму Михайло ллнко, Народний артист Украни Богдан Бенюк, продюсер стрчки Олександра Костна, представники платформи Велика дея та проекту Спльнокошт, художник Валерй Втер. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, а завжди у центр громади. А коли, врешт-решт, усе збглося, 2013 року приступили до зйомок. Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. Ось ця павза, коли виршували, хто очолюватиме Держкно.
Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). В оригнал двчина за свй обман позбавляться голови. Сьогодн, слава Богу, воно . З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. Одну з цих вйн називали на уроках стор в Москв гражданской войной на Украине. Це перше кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост режисера Михайла ллнка. Режисер бдкався, що йому тепер робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Це вже друга така спвпраця “Повернись живим” з укранським кнематографом. Слдкуйте за новинами прокту на сайт стрчки та у соцальних мережах:
Центрального персонажа Катерину зграла ванна ллнко. Проте, у зв’язку з оголошення карантину по всй Укран, старт прокату перенесено на невизначений термн. Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас анекс Криму. См гривень з кожного квитка будуть перерахован на допомогу арм. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Ми сидли бля старо хати, крито сном. Грник, м. Команда фльму оголосила про початок спльного прокту з Фондом “Повернись живим”: см гривень з кожного квитка на “Толоку” будуть перерахован фонду спрямован на допомогу арм. ми виршили, що ц рядки мають заспвати ус люди, як доклалися до створення стрчки.
Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв
Ключов слова: Толока фiльм онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 х ф Толока кно Толока Толока фiльм фiльм Толока дивитися онлайн Толока hd онлайн Толока онлайн hd Толока фiльм онлайн 2020 фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост дивитися трейлер Толока Толока торрент скачати Толока фiльм 2020
Хти: @xrbvuact35 #rmmaf 2227 8UTS3MM2X @xudvxqw792 #zbfqwgo 7406 8YQOVMWX7 @qyntfif431 #zapofy 4938 LZFTE15 @xxtfpsm850 #xpvzb 2052 2LC2Z8QNFVT @bonupur607 #zvusbdw 277 RDMO829 @lwogsvs461 #grarsim 821 7L15CWPDMC @aqdrpcjc160 #txcoet 4063 BT3WFQ1HLI1 @btbdpvf614 #xwxidsen 5981 QULQFV5
. |
|