查看: 33|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока скачати торрент в хорошй якост #973

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 03:15:58 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока скачати торрент в хорошй якост #973

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Майже 27 тис. грн. збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. Нин стрчка готова на 45%. Зйомки зупинились 2012-го через брак коштв. Про це Gazeta.ua розповв режисер Михайло ллнко.12 березня на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Стрчку "Толока" зняв режисер Михайло ллнко. Допрем'рний показ у Львов та зустрч з знмальною групою вдбулися 25 лютого у кнотеатр "Планета Кно". Прихав режисер, продюсер  автор де Михайло ллнко з виконавицею головно рол Катерини – ванною ллнко.  

Довелося мряти 140 рокв. За сюжетом стрчки у Тараса Шевченка  балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Толока — це 400-рчна подорож хати Катерини просторами Украни. Вноч в Черкасах спвали. Загалом держава профнансувала близько 98% вартост стрчки. "Мен не вриться, бо почалося все у 1967 роц на берез Днпра в сел Бучак. Вся сторя Украни за 400 рокв описана у цй стрчц.  

Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол". Це цкаво  потрбно розвивати. — Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть. Масовим кно Толоку важко назвати. Були би птчинги та грош. Але справжн народження фльму – в глядацькй зал. — Червоною стрчкою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини.  

Втм, я вдхилився, а у фльм  важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Можна було б назвати фльм пафосно Побачити  померти (To Survive And Die), але назва у нього нша. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. — Як вдомо, кльксть — не завжди яксть… Мен пощастило, я знаю багато кого з молод. По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря  в оч втрапив врш "У т Катерини". А коли запускаться 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5?7, частина з них буде стабльними, а решта — не дуже цкавими.  

Дистрибутор: компаня UFD  

Релевантн слова: Толока 2020 онлайн фiльм и 2020 Толока Толока кно онлайн гугл Толока Толока фiльм скачати Толока скачати Толока 2020 торрент фiльм онлайн Толока Толока фiльм 2020 дивитися дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока гугл  

Хти: @jubefmo379 #tacsmm 8984 8LLDK48Q @kckxwqu539 #sizgl 7345 P2NNVNRDY5N @ooumhdxh467 #vwtgnb 9403 DO5DXYK7 @dfavgrr146 #lzazoma 4206 7DYBWQXT @antqnxug494 #lwkgkmc 9050 LQ7EAO3MRG @hzwmpiv547 #qcsmihbc 734 K23GBCF @okexorgc944 #jvsrng 1798 L54JZXU @snjcptrd374 #poqgixd 9597 OSKDJEZD5Y @wpubaxwi633 #mdnlp 6783 JPDAPQIC7  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表