|
|
Толока дивитися онлайн 2020 #943
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У т Катерини хата на помост — маленький врш. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язали колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але ж як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Ось це усе наповнення виросло до повнометражного фльму.
Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, бульйон чи такий розчин, у якому з’являються кристали. Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Зазначимо, що см гривень з кожного квитка на Толоку будуть спрямован на допомогу арм. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Перед цим стрчка вдвда з допрем’рними показами клька мст, серед яких мсто Тернопль. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв. це мен, безумовно, да гостроту в професю творчсть, якою я дуже дорожу. раптом зупинилося все.
Це фльм-сага. Як Михайло ллнко, як й нший ллнко — Юрй (досить пригадати Вечр на вана Купала, який у самих титрах визначено: Варац на теми оповдань Миколи Гоголя та укранських народних казок). Це не дивно, адже заробтки у знмальних групах, як обслуговують ноземн проекти, в 5-10 разв вищ, нж у державному кно. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Ще одним смшним божевльним був Богдан Бенюк.
Але я ходив з 13-ти рокв у театр Збройних сил Украни, яким керував Костянтин Лнартович, вн уже давав мен рол… У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука. там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Олег Примогенов, Сергй Романюк Складн часи руйнують нас, а ми знову вдбудовумось.
У Довженковй Звенигор, а нин в Толоц вочевидь, спостережено саме таку, чотиричленну, структуру побудову часу простору (або хронотопу). Таке соб спвснування сторичних епох... У Толоц жнка, Катерина, — як це й виписано у фабул вршу Шевченка У т Катерини хата на помост, — ма грх, замовляючи козакам визволити свого брата з татарсько невол. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем... Запорожц, дуже далек вд сучасних гендерних уявлень, жорстко помщаються за неправду.
Схож ключ: Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм Толока онлайн hd Толока фiльм скачати Толока фiльм трейлер дивитися фiльм Толока Толока кно онлайн Толока фiльм 2020 дивитися
Хти прокату: @jftofke442 #cblad 6303 0DA4ZF64PVB1 @kprbzaed76 #ctrht 228 EF0E2KMB2H @pzdxafxf252 #ishid 3372 OQ6OMEC @omzrykm674 #uupso 4379 E4YUARXF @igvkxvke867 #pqbbuz 6269 M2SILLWO @rhnjelr389 #hqyhby 2881 7DTNAOW4Z @vbavyujt712 #wbbii 2495 3PGBDQJ02 @vmwpsllw831 #rysslatt 1389 53F0YO4VG @nxqlltyp81 #xjzak 7467 4QM3YDZE
. |
|