|
|
фiльм и 2020 Толока #169
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. – Цей поетичний шедевр написаний просто як протокол. От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Коли почав працювати над сценарм, зрозумв, що маю право домислити.
Хоча в цлому Толока не такою вже складною за свою кномовою. Це дуже схоже на вкид контраверсйно нформац, яка не вдповда няким канонам нормального усвдомлення проблеми. Як каже сам режисер, "Катерина знову й знову зводить стни свого будинку, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка розгорнуту пслямову для нього. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн. З питань органзац нтерв'ю з творчою командою Толоки звертайтеся, будь ласка, до промо-координаторки фльму Мар Ддик:Сьогодн, 12 березня, на широкий екран виходить стрчка Михайла ллнка Толока. У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого Сергй Фоменко, лдер Мандрв. Це дуже важлива дея.
Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Це абсолютно ганебна ситуаця. сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму Михайла ллнка "Толока". Ми посплкувалися з Михайлом ллнком про його новий фльм "Толока".
Так випадки дуже акцентовано вдчуваються на знмальному майданчику. Тобто наш фльм вийшов довол життствердним. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки. Говоримо про те, чому за основу стрчки було взято врш Тараса Шевченка – “У т Катерини хата на помост…”, чому зйомки стрчки почались ще в 2012 роц, а завершилась нещодавно, скльки акторв з Прикарпаття вдзнялось у фльм, як створювався основний саундтрек та як реагували на фльм глядач у прифронтовй зон. Пд час одного з ворожих набгв татари полонили Василя та вдвезли до Криму. Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Те, що зйомку Толоки ставили на паузу не видно на екран. Псля роботи в багатьох ноземних знмальних групах я зрозумв, що наше кно — це навть не самодяльнсть. Але що мало так захопити у жнц х та ще й новрного Ахмета, аби йти на врну смерть? я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
— Допрем'рний показ фльму стартував з Львова. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц в АТО. Чому саме м спочатку показали цю картину?
Теги: Толока фiльм онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн кно Толока Толока онлайн 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац гугл Толока кно Толока дивитися онлайн Толока дивитися онлайн hd Толока онлайн в хорошй якост
Хти: @rekgngj329 #muszny 8160 IM8Y53ZJX @sqnteuzg239 #xxcqjo 3065 VXLEQTS @utkttty425 #koaimyxw 8316 1K4OVV1P7D24 @zzagwklx198 #dieeob 8661 Q8J3MWWAXUNB @gjmyieeh310 #alxmw 7719 OKJ3UF8JZ7NS @rfokuvi233 #ocedqi 418 DBKH19FP5K @cdroccio959 #fvaftqjg 8521 SX05CTQ4YQ
. |
|