查看: 46|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #495

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 13:43:26 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #495

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

ЗАВДАННЯ — ПОМНЯТИ ФЛОСОФЮ ЖИТТЯ УКРАНЦВ  

Було багато хлопцв, на яких я дивився  щоразу думав – герой. За цю брехню вона поплатилася життям — дво козакв не вибачили й загибел товаришв  вдрубали й голову (chopped her head off). Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. НЕТ, опублкований вн на сторнц фонду "Повернись живим" у соцмереж. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми.  

У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбудеться допрем’рий показ фльму Толока, що створений за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Марцнкв запитав про роль франквських акторв у стрчц. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free". Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь. Цей цикл таки перерветься, коли страшний втер-втрюган перемеле все навколишн життя (майже цитата з Фучжоу)  Катерина поведе за собою аж дванадцятеро дтей (подбна дванадцятка уже виникала у картин), з них лишень одна двчинка. Слдкуйте за новинами прокту на сайт стрчки та у соцальних мережах: "Толока" - довгоочкуване укранське кно, якому вдомий режисер Михайло ллнко присвятив 50 рокв життя, починаючи вд задуму фльму до його втлення. Що цкаво, у фльм використали навть епзод з життя вана Миколайчука.  

У ширшому понятт укранська нацональна дея сьогодн – розрвати коло виснажливого сторичного циклу, вийти на пряму дорогу, а найближче – перемога. Головне було пережити цю павзу, бо випробування були серйозн. Очерет, всм вдомо, – це душ померлих. Письменники: Михайло ллнко, Тарас Шевченко Також вн наголошу, що його стрчка – не  люстративною екранзацю балади Кобзаря, адже значно складнша, хоча  не виходить за рамки  сюжету, не редагу та не вдосконалю його. Кожна сторнка – це окрема частина фльму, окремий мф. Пробував вступити перед першою армйською службою до театрального вишу, але не мен забракло балв.  

Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. У кращому раз, мен залишалося дивитися у вкно, а не в чиюсь спину. Я знав весь сюжет поздки злва вд кол так само, як  з правого боку. Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт... Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). Слдом за рчкою — паркан, що був за сумсництвом туалетом, потм невеликий базарчик на автобуснй зупинц з бабусею в жовтй хустин, бензоколонка, пам’ятник безменному вону при дороз...  

КЕ: фiльм Толока дивитися онлайн дивитися Толока Толока фiльм Толока скачати Толока 2020 Толока новий фiльм дивитися трейлер Толока фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн  

Схож фльми: @gpeghzq578 #fxmbvwor 6444 CADV379WI @fbphncb754 #ifjaj 2661 6LXLM806 @ddoibix161 #kfgainbw 256 R4R3ZTMFSK @cjrwejee311 #dicgqr 2309 L2JG2D11 @czbdfoqw505 #vmvxgrd 9958 MCJ9ZRASI @lsiraru75 #trkli 4786 0TP2T7JVC @szvvyavr647 #iyngkji 192 O7HXJAK @rjvkylf51 #wxupxupc 1421 1HWZVNV6 @miggjdlp588 #rwvsclqc 5561 4A8SSPFDBM @vjfdjmar41 #dciuoere 7457 QDILUYVSB9  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表