|
|
Толока фiльм 2020 торрент #814
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Режисер та автор сценарю – Михайло ллнко, оператор-постановник – Олександр Кришталович; художники-постановники: Роман Адамович та Микола Кщук; композитор – Роман Вишневський.
Дв години в крсл кнозалу ти проводиш, згадуючи баладу Тараса Шевченка про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Результатом роботи стала кнопритча, яка поднала 14 рзних уривкв нашо стор. Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер. Але ж велике товариство зйшлось на Толоку! — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити його, а коли прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися.
Михайло ллнко також оповстив всх про начало чергових зйомок, як стартують 3 червня пд мстом Корсунь-Шевченквський – тут буде вдзнято масштабн епзоди козацько доби стор Украни. – Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока. Чим краще зайнятися: екранзацями чи в реальност вдосталь сюжетв? В основ сценарю балада У т Катерини хата на помост…. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко говорить: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв.
У Шевченковому мф (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя. "Тут глина, там вода, очерет, тут щось росте для каркаса. Фльм аж няк не мнорний, навпаки — оптимстичний, хоча й побудований на важливих фрагментах стор Украни, як далеко не завжди мажорн. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. В домвку влуча блискавка, раз у раз палять вороги, розбирають на друзки пд час голоду, затоплюють через прокладання Каховського водосховища, а вона раз у раз поста знову на толоц. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю".
Зйомки Толоки стартували в 2013 роц, та незабаром зупинились: в Укран перегорнулася нова драматична сторнка стор – анекся Криму та вйна на Донбас. Тод автори заморозили виробництво фльму на довгих 5 рокв. тльки в 2017-му ситуаця зрушила з мсця – Мнкульт дофнансував прокт, а Михайло ллнко зважаючи на ситуацю в кран внс корективи в сценарй. Довготривала мандрвка завершилася. Можна й впевнено сказати, що створення фльму – це теж була толока, адже на рзних етапах до процесу долучалися небайдуж.
Ключов слова: Толока онлайн 2020 Толока фiльм дивитися Толока фiльм онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 Толока трейлер Толока фiльм 2020 онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра фiльм Толока дивитися онлайн
Хти: @virwjqn620 #cpzzw 7074 55MVWFHSG97J @fjrhqok642 #hfdwc 5805 LC2YENE5P @wmtxyxtb544 #zqkvei 9453 S44URB84 @umbspsm501 #ycipl 8057 WGFR64J79W80 @xecfntg144 #qtekxi 3755 TWGNP1QF @sxcxfbid630 #npjoakc 5923 FSD4UVX6AX2 @klvbanqe69 #ptuqfcl 6231 IOF8G8XL4PKW
. |
|