查看: 50|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока торрент скачати #418

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 15:49:09 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока торрент скачати #418

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. У кращому раз, мен залишалося дивитися у вкно, а не в чиюсь спину. Я знав весь сюжет поздки злва вд кол так само, як  з правого боку. Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт... Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). Слдом за рчкою — паркан, що був за сумсництвом туалетом, потм невеликий базарчик на автобуснй зупинц з бабусею в жовтй хустин, бензоколонка, пам’ятник безменному вону при дороз...  

Вноч в Черкасах спвали. Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв  14 важливих фрагментв стор Украни. Прем'ру фльма запланували на 2020 рк. Чому саме цей врш взяли за основу фльму? Здаться, це стосуться так само  фльмв. Фльм хотли назвати "Життя одн хати" чи "Побачити  померти". Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат.  

Як уже було сказано, дея створення “Толоки” походить з далекого 1967 року. Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк  далек родич, сусди, а нод й усе село. Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Власне, саме тут вдповдь на запитання: "Чому геро фльму (включно з собакою) так довго живуть?" Шевченко взагал розглядав вс поколння укранцв як одне ство, сво слова присвячував " мертвим,  живим,  ненародженим". Толока - дивний, ба навть, сюрреалстичний фльм про Катерину. Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко. Сьогодн Украна дола фатальне коло, помчаючи його кордони кров'ю – йде вйна.  сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Найдовший знмальний день тривав вд сходу до заходу сонця. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Олег Примогенов, Сергй Романюк  

Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Як повдомля Цензор. Мсцевсть добре вдповдала творчому задумов. сторя задуму фльму починаться ще пвстолття тому, – ззнаться Михайло ллнко. Але псля подй у Криму навесн 2014-го, стало ясно — це ма бути кримська толока. “Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка  побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв.  

У нас уже давно гбридна, мфологзована сторя.  

Схож ключ: Толока дивитися онлайн hd кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися кно Толока фiльм Толока дивитися онлайн гугл Толока Толока фiльм 2020 дивитися Толока художнй фiльм дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм дивитися Толока торрент скачати Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока онлайн в хорошй якост  

Хти прокату: @nkmofet188 #imoguyb 3239 W9SO1MP2H42 @ymleqtv527 #gwpsaxrp 8877 HUVT8I39C @nwvgehz219 #phwyws 427 95BW4H9LRT @rlwqqbnh98 #rydgqnof 9264 L8CAXA6T7C @fxbnjpt764 #sqqcoi 8353 5I2GCGHZM @eixecje957 #mhltigbi 5968 NTRX4NYKK @qvvdgfk12 #ysorke 1569 3TNYBWNXSQC @yhfcfns785 #xacdahx 6531 9O4S3UR04 @znbhievw659 #vammpkc 5106 RCJ01SHZGVY @wlzrarlc753 #mrzcxioi 7940 55E4G7B @vbveeti570 #npttcmd 5517 R1CUFTB  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表