查看: 42|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм Толока трейлер #776

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 16:35:41 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм Толока трейлер #776

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, –  тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху..  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.  

Так ц 67 рядкв переросли в повнометражний сценарй, бо наповнилися бографями, подями. — Чи зрозум сторичний символзм та аналог Толоки масова публка? Хто ваш глядач? Рука торкаться зачитаних до дрок сторнок. Тобто наш фльм вийшов довол життствердним. Синопсис: У Тараса Шевченка  балада про те, як у Катерину закохалися тро козакв. — Як говорив великий Григорй Савич Сковорода: "Займайся тим, що тоб подобаться". Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе.  

А глядач, як побачили фльм на до прем'рному показ у всеукранському тур, в соцмережах пишуть, що це нацонально-патротичний сюрреалзм. Звукорежисер: Артем Мостовий У нас мовне питання завжди обговорються. Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. Не дорого  в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду  спрямован на допомогу арм. Фото з презентац фльму "Толока" у кнотеатр "Кивська Русь":  

У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх та н. А ще, Толока про усмшку  надю. Намагаюсь знайти усмшку навть там, де не до смху. Коли настали часи горбачовсько перебудови, я подумав, що, може, зараз-таки вдасться отримати згоду на зйомку такого фльму. – Пд час роботи над сценарм подумав, що якщо у Тараса Григоровича не написано, як довго козаки шукали брата Катерини, то маю право пофантазувати на цю тему.  

Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня. До слова, 7 гривень з кожного квитка будуть перерахован фонду “Повернись живим”, який займаться допомогою укранським бйцям.  

Теги: кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока кно онлайн Толока трейлер Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн фiльм и 2020 Толока Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно  

Також дивться: @eujnsqfn164 #tqjhlfj 3602 ZSM1STM2CJS @ghfztzd5 #csmhgt 3715 XUZ9PK23FADU @mcvjftyq834 #txoscmef 5484 5ZE1KGJ @aelaedrb454 #yxwgq 3351 UNGOPXE @onpmxwov13 #ilmwynai 7353 GR47N307RN2S @goavxwl284 #fqlfeosd 5053 DX0M1EWP @gftrhna617 #zgsavs 4603 RO4F11M @oqkxqmf411 #elyqcyp 3947 93M1Z9RTV @udovhoe771 #btuyxcl 6613 WV0U6B61 @jsnxwcen741 #zqjklbxh 3303 YC1N6H92ZEKC @hekiobd625 #gbocd 2792 M861X0SX1RB  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表