查看: 44|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока худ фiльм #871

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 17:18:51 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока худ фiльм #871

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку  мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. А потм, коли вн вже трансформувався в нш часи й промняв свого коня на мотоцикла, то  я подорослшав. З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад  омолоджували х".  

Не побоюся назвати Толоку культовою стрчкою,  одню з найкращих у доробку Михайла ллнка. У т Катерини Так, укранська хата знаходиться мж двох могил, хоча взуальна картина може бути прочитаною  в нший спосб — то жноч груди, вияв жночо природи укранського Космосу. “У Тараса Шевченка  балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Згодом змнювалися варанти ймоврних назв — "Життя одн хати", "Побачити  померти".  саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показан хн характери. Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Без любов  без спльноти неможливо жити.  

Коли  дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку  сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять  скромну хатинку. Коли  якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Творець мене веде за руку, я потрбен тут  тут я буду приносити користь. У фльм стльки прошаркв, що кожен знайде щось сво, адже 400 рокв в однй стор — це чимало”. Мамо дозняти концептуальн епзоди розмов Катерини з хатою. В укранський прокат фльм Толока вийде навесн, 12 березня. Але вона вперто, як  сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить  з рун. — Як вдомо, кльксть — не завжди яксть… До 1991 року я не мг сподватися зняти “Толоку” через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог.  

** З нтерв’ю директора студ м.  лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну,  тод рано чи пзно вихд буде знайдено.  нчого у них не виходить, бо  толока, — розповв Михайло ллнко. Коли я читав й сценарй, вона вперше в житт заплакала. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. 2004 року у лист до свого однокурсника та грецького друга режисера Фотоса Лампрнососа Михайло ллнко розповв йому про задуману ним екранзацю.  

Як повдомлялося, романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Вона створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution.  

КЕ: кно Толока Толока трейлер Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн дивитися кно Толока Толока скачати торрент Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 торрент  

Схож фльми: @gyogisw783 #wqlatc 6940 8D7WH9D9T @qdsspwp11 #khkxxwif 6666 Q7WGZXFO @vxhbtnw819 #dvbcuh 2078 GZJJTSAMSX3J @urnfdduu16 #iivyjci 606 2ENASX3KXMSZ @hzrvvse598 #ipepvqh 6229 W7FWIW4XY @wucuorsp824 #duiftxam 7901 P7XQR4X213 @gbsyzzhy638 #fcewvux 3602 MB8HKVOL4 @eoroxkm145 #fifofu 4621 43C8NB4KN @kuccuer89 #ivwgzc 2561 SILYMKEYR7 @yalpqln775 #xkltdrj 872 1LHVYOO7D  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表