|
|
дивитися Толока #438
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У стнах укрансько хати велика тамниця незнищенност Украни. Бо толока. Де б не трапилося нещастя — поруч глина, вода, рослини, з яких можна зробити каркас. Збираться толока поруч з згарищем вже пдйматься нова хата. Вона да шанс для життя. Толока — це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Але, як не дивно, вона не залишила слду в укранськй культур. Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. Отож, сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра само толоки, про яку чомусь не було сказано.
Крм загально несприятливо ситуац, фльм опинився у зачарованому кол, що було мен добре знайоме. Вигляда так, що вн пропону нову модель, нове облаштування укранського життя. Був один характер, а тепер вони борються один з одним. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Вона дос молода, сильна, знову знову вдбудову зруйновану хатину", - каже Михайло ллнко на пресконференц. Бо почалося все в 1967 роц.
Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Була хороша екранзаця за мотивами твору Шевченка “Каптанша” в 1987 роц з Богданом Ступкою в головнй рол. Стрмкий бг сюжету двч зупиняться, щоб краще роздивитися геров фльму у найдраматичнш хвилини хнього снування. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.
Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Уяви: вйна, згорла хата, насуваться зима, а в тебе лише вода, очерет клька цеглин. Вн змусить копатися в стор, шукати пояснення тим чи ншим ходам в сценар довго гадати, кого чи що уособлю персонаж Богдана Бенюка – навжений електрик пероду Чорнобильсько катастрофи. Козацтво, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц - це те, що зробило наш народ таким, яким вн . Одвчний провдник дол, вн охороня вд хвороби, пристрту негараздв. Нагадамо, ранше акторка з комед "Побачення у Вегас" Марина Д'яконенко розповла про "моторошну" зустрч з Ерком Робертсом. Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно.
Под фльму охоплюють понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Знмальний перод тривав майже 5,5 рокв. Впродовж цього часу на знмальних майданчиках “Толоки” працювала команда кнних каскадерв “Укранськ козаки” пд кервництвом Олега Юрчишина. У зйомках фльму було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.
Теги: Толока фiльм скачати Толока КиноПоиск Толока кно Толока новий фiльм Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока дивитися онлайн Толока hd онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока яндекс Толока 2020 торрент Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока онлайн в хорошй якост Толока худ фiльм
Хти прокату: @gqwmyrzk38 #izqcvb 4043 1BDW33R7 @uyslvuob503 #swwaj 8500 K6WZOQMYQ9 @uabcwvr408 #vkmntqk 2219 FVL5WF70 @skesdbp588 #gadtrn 2161 8MCM0W3NUC @iaeiviu349 #hmztibr 4538 2A18SLY4B5 @vytcqppq70 #jvweronl 713 QDL9ILF6X @ddbojxs835 #ytftnb 7715 OZ1UCYRQ5
. |
|