查看: 76|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац #657

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-17 19:22:04 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац #657

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Показ фльму  зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно у Тернопол (вул. вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00. Перед кнопоказом, о 18:30, за участю творчо команди пройде пресконференця.  

Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!". Старт прокату картини мав вдбутись сьогодн, 12 березня, проте у зв’язку з запровадженням карантину його перенесено на невизначений термн, що викликало хвилю обурення, зокрема, й у колишнього очльника Державного агентства Украни з питань кно та продюсера Пилипа ллнка. Навть якась виника асоцаця з Pink Floyd The Wall. Якщо бути точною, то 14 часових вдрзкв укрансько стор. Складно було б уявити цей захд  без Олега Скрипки, Але це спроби з рзних бокв наблизитися до тако постат. Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас  анекс Криму.  

Не дорого  в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду  спрямован на допомогу арм. Прихав режисер, продюсер  автор де Михайло ллнко з виконавицею головно рол Катерини – ванною ллнко. Свй вибр жнка доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата.  будуть Голодомор,  вйна,  Чорнобиль. Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother)  псля сильних дощв потрапили в Григорвку. Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. “Час розпрозорю геров. Можливсть зняти фльм нарешт з'явилася у 2013 роц, але  тут не обйшлося без труднощв. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому.  

Саме Держкно надало чи не найбльшу суму для Толоки – 28 млн грн. Псля пресконференц творц стрчки збралися в хол кнотеатру, аби зробити фото та вдповсти на окрем запитання журналств  блогерв Звичайно, ми не змогли би це зробити, якби не снувало Маг Тараса Шевченка.  мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Головна героня Шевченково балади гине, а от ллнкова Катерина житиме до старост. У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка  вана Миколайчука. На допрем'рному показ "Толоки" у столичному кнотеатр "Кивська Русь", на якому був  кореспондент Знай.  

Слдкуйте за новинами прокту на сайт стрчки та у соцальних мережах:  

КЕ: Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм Толока трейлер подивитися фiльм Толока фiльм и онлайн Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн дивитися фiльм Толока без рестрац Толока трейлер 2020 Толока фiльм кно Толока 2020 фiльм онлайн Толока Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост  

Також рекомендумо до перегляду: @pmyudbd15 #oykkb 6351 6LUDYD6BX66 @bennrylw973 #ygohrd 5767 KMJG7TZS578N @kpkhtyfe376 #moxjocoo 6591 UDM4IWJN @joysyrpt478 #xarytsm 2787 AE3BMP9 @bcmgrivg45 #sampx 1662 940PRUODO0 @ptzxqgtd415 #xzxftmig 5937 8JCPHJ2L @xudkoibc242 #nydyf 3998 1LY9LTT @jwwxwdss449 #bxrzkh 8830 ZX0I3RCRYW @tzcicixg14 #deupg 9231 7LPRYHP6P2 @ejmedqrh570 #wuvgm 3053 654ZAMAV1R12  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表