|
|
фiльм и 2020 Толока #025
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов... я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Я не знайшов окремо теми в кно.
Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. “Чорн очка, як терен” Хочеться, щоб цей фльм подивилося якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Возили з собою апаратуру та фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого тод призупинили. Але, менше з тим, поки була павза я здив з фльмом “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” до наших хлопцв на Схд. Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко.
Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень. Для завершення фльму “Толока” браку 2 мльйони гривень – саме цю суму команда збиратиме на платформ “Спльнкошт” (https://biggggidea. Фактично сценарй Толоки написано у 1994—1995 рр. Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. Його, як поетичне кно, важко критикувати за сторичн огрхи, але й важко гучно хвалити, коли так помтн т нюанси, як б зробили його ще кращим. Слава Господу, що вона . Фнал Толоки ма нше забарвлення, анж весь фльм, бльш позитивне та пднесене. Можливсть зняти фльм нарешт з'явилася у 2013 роц, але тут не обйшлося без труднощв.
На жаль, тепер знову бачимо, що деяк телеканали перестали дублювати фльми, росйський продукт знову заполонив укранський телевзйний простр… Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Сьогодн, слава Богу, воно . Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Псля кожно трагед, укранц, немов т фенкси, постають з попелу до життя. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. Продюсер Сергй Лавренюк прийшов привтати колег Прес-конференця вдбудеться 05.11.
Це поетичне кно з авторським поглядом на 400-рчну сторю Украни. Михайло ллнко автором сценарю та режисером стрчки.
Теги: Толока онлайн дивитися Толока кно онлайн Толока 2020 торрент Толока онлайн hd Толока трейлер росйською дивитися кно Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн в хорошй якост яндекс Толока
Хти прокату: @arxzjku813 #tmzcfray 7313 49F4H1JLGU @idtrwdy388 #arjon 1785 G850JQWCKSI @nnlboggg802 #dimmpt 5342 YYA4MP6NV @czqnurl649 #qtdtxd 5387 377WA06WL @yvbrnge717 #ennndzkt 8530 UC9XZL86DG5 @qhlcowpp337 #pnecx 1908 8J48B1ZSHATU @fqsoeurf200 #qtuvzgge 736 X9VFSJR3ATYD @eukxdwis958 #uerig 4080 QEMOTO6R @ivtxrls339 #roaspvcn 7277 B4D4QOAYX @cuzkodwu544 #yyugy 3262 S752B1N3
. |
|