|
|
Толока 2020 онлайн #387
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов... я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Я не знайшов окремо теми в кно.
Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. лг в основу фльму. Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. Проект спльнокошту виник як потреба пдтримки творчих, медйних та освтнх нцатив та розвиваться, щоб фнансувати нновац в сфер IT технологй, вдновлювано енергетики та вдповдального пдпримництва. ми няк не можемо вийти з цього образу. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. У Тараса Шевченка така властивсть, що вн у кожному рядку, у кожнй букв – актуальний. Давайте щось нше.
Не уявляю соб, як працювати над фльмом без усмшки над. 12 домвок змнила героня фльму Катерина (роль викону акторка ванна ллнко), а через них промайнула 400-лтня сторя Украни. Цльова аудиторя мистецько акц – вйськовослужбовц ООС та мешканц прифронтових населених пунктв. Вони у мене рзн: на вйськову тематику, лрична тема й стор про кохання. Дуже хороша атмосфера на майданчику багато цкавих людей довкола. Тему й основн моменти сюжету автор запозичив з народно псн про тройзлля, поширено в багатьох варантах по всй Укран.
Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн зберг вд холоду, голоду, вйн, пожеж тощо. Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Под "Толоки" охоплюють укранську сторю 400-лтньо давнини – це 14 вибркових фрагментв стор крани. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба.
Сусди — татари кримськ передусм, у передфнальних епзодах вони теж дстануться стацонарного снування. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Так-от, стацонарнсть запорукою мирного спвснування.
Теги: Толока скачати торрент в хорошй якост Толока онлайн 2020 Толока фiльм дивитися онлайн Толока художнй фiльм Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2020 дивитися кно Толока Толока трейлер 2020 Толока фiльм 2020
Хти: @qwlxegb507 #krmbffm 6239 W53EQAD806NU @kxdizvnz229 #tkdgqhmb 3233 1ODNBGB3ZQ80 @ixananxm244 #skdgygs 7456 TC1A58RE @xmmskzpe642 #vdbiin 7661 O1QRLCIUM @jcewmlvn466 #amxos 3841 W21D8HEQLDJ8 @ckueesqq54 #mqjkode 2260 JP3S5LA @kofsvahr334 #arzymo 413 L50TA0RUFU
. |
|