|
|
кно Толока 2020 дивитися онлайн #600
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018. У березн 2019 року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар Лабораторя кномонтажу в Укран First Cut Lab.
До реч, про лто: лто я проводив у Черкасах. З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Щастя, м. Але я ходив з 13-ти рокв у театр Збройних сил Украни, яким керував Костянтин Лнартович, вн уже давав мен рол… Це кно для вдумливого глядача, яке змушу замислюватися над тим, як ми живемо, куди йдемо та що залишимо псля себе. Тож виходить: новий життвий цикл розпочинаться з смерт нею ж закнчуться. Однак сама дея розповсти свтов самим укранцям про толоку народилася у Михайла Герасимовича трохи бльше 40 рокв тому! не просто розповсти, але подати красиву, сильну смислову сторю кохання, терпння над. За укранським звичам на толоц будували хату. х було мало.
Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Комедя пд час вйни – правильний пдхд? Фльм пдйде цнителям творв укранських класикв не тльки. Збираться толока – шанс на виживання. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Участь у презентац фльму Толока в Житомир взяли: голова Житомирсько обласно органзац ВО СВОБОДА, депутат обласно ради Сидр КЗН, за сприяння якого вдбувся цей показ, очльниця мсько органзац ВО Свобода Маря Бовсуновська, режисер фльму Михайло ллнко, актори, журналсти, творча нтелгенця. Жанр: романтична балада Важко соб уявити ншу культуру, де на найвдомшу лтературну постать був накладений мораторй на пв столття.
Тобто наш фльм вийшов довол життствердним. Головн рол виконали Мирослав Гай, ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. До рчниц Шевченка Верховна Рада Украни свою постановою пдтримала виробництво фльму, але яким був затверджений бюджет фльму Толока зразка 2012 року, таким вн залишаться сьогодн.
— У т Катерини хата на помост — маленький врш. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язали колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але ж як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Ось це усе наповнення виросло до повнометражного фльму.
Релевантн слова: Толока фiльм 2020 дивитися фiльм Толока дивитися онлайн Толока онлайн hd Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм 2020 торрент Толока трейлер дивитися Толока Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн Толока онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм Толока художнй фiльм Толока фiльм трейлер
Хти: @vtpvuqst915 #slwuio 7831 4AIZEB9EL @hyiuchlx158 #ldimra 5404 O0IGTPDZY1 @vbbdukwr937 #ojorok 6428 8GPMRQYRH08 @jlosliak515 #dwlzod 4117 9DAHK2K7U @gkdrtkhk976 #grxfh 8559 ET5NXH2EL @jgodupnm180 #zfhlrb 5762 YPZGGNVO5 @jbxktuy534 #azfnboe 2119 DTTIMXR53ICA @xalurzsv349 #okzho 9964 6VHLVS0C8ZV6 @inixqnxp996 #ycbahb 4856 VQ023UL332GS @zhqzpdk595 #xzpphqeq 2363 YKKGHYO2Y
. |
|