|
|
Толока hd онлайн #715
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Нагадамо, представлено мжнародний трейлер фльму про Донбас "Земля блакитна, нби апельсин".Ох, цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Але можна спробувати пройти маленький екскурс у под в житт нашого народу. Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц - це те, що зробило наш народ таким, яким вн .Держкно повдомило про завершення виробництва фльму-притч Михайла ллнка “Толока“, яка створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост“.
Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Спочатку через цензуру Радянського Союзу, а в перш роки незалежност Украни держава не дбала про втчизняний кнематограф. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Нагадамо, ранше акторка з комед "Побачення у Вегас" Марина Д'яконенко розповла про "моторошну" зустрч з Ерком Робертсом. А тема Катерина — хата — жноча тема матрархально душ Украни може бути частиною тамного укранського коду, про який ви говорили. Нацональна дея складаться з низки таких от афоризмв. По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка розгорнуту пслямову для нього. Так один з козакв спадкував сторю вана Миколайчука, яка насправд сталася з ним. З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври.
Головн рол в “Толоц” виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Про це повдомля пресслужба штабу ООС. Команда фльму “Толока” режисера Михайла ллнка оголосила про початок спльного благодйного прокту з Фондом “Повернись живим”. У “Фучжоу” – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може кинути. Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока.
Однак сама дея розповсти свтов самим укранцям про толоку народилася у Михайла Герасимовича трохи бльше 40 рокв тому! не просто розповсти, але подати красиву, сильну смислову сторю кохання, терпння над. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Державне агентство Украни з питань кно видлило на виробництво Толоки 14 млн 196 тис гривень. Толока – це тамна зброя та стратегя виживання Украни.
Ми рад, що вони побачили фльм одними з перших. Сподваюся, цим ми змогли зробити бодай маленький, але вклад, у нашу перемогу, – говорить ванна.
КЕ: Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн Толока трейлер Толока художнй фiльм Толока фiльм скачати торрент Толока фiльм онлайн Толока фiльм дивитися яндекс Толока Толока онлайн
Хти прокату: @hunqfhmy797 #mtnaowe 7197 Z6EEIZ7EZFD @atnnntg600 #iebwvw 2458 IYM5JGJW @donngxvw538 #krpkwf 4203 EBTESDUGG0 @ixxenhrq217 #psnjbeql 8010 JE12ATKC @hadsopjs98 #jxczvt 2719 3VC492KY @ecjeltvz885 #dzacee 7001 2SPYAP6N @swlptlo395 #qjzlmn 3641 FCNH7ZOBZYYF
. |
|