查看: 25|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

дивитися кно Толока #291

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 09:04:04 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
дивитися кно Толока #291

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У режисерв люблять питати про особлив моменти пд час зйомок. Чи були так у вас?  

Под "Толоки" охоплюють укранську сторю з 400-лтньо давнини аж до наших часв. Толока — це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. дине, що тесалося пд струну – сволок.  

— Так. Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни  головне – покликати на толоку. Показ фльму  зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно у Тернопол (вул. А творчий задум ц стрчки в режисера-постановника, автора сценарю та одного з продюсерв Михайла ллнка виник бльш нж 50 рокв тому. UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк  маркетинг-директора компан Полни Толмачово – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса  балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших.  

Однак це фльм не про сторю, а про людей – про те, як в ус часи укранц об’днувалися  вдбудовували свою домвку. Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. “Мен не вриться, що це вдбулося. Фльм Толока переповнений грашками: грашков хати  хатинки, грашковий бакен з номером 13, грашковий крейсер Аврора з грашковим пострлом грашково гармати; грашковий глечик на грашковому стол, пд яким точиться зовсм не грашкова вйна; паперов солдатики (колись були так грашки для бдних). Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас.  про це також фльм Толока. Саме його чудова гра не давала глядачу занудьгувати пд монотонне А у т Катерини. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн.  

Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.  

Ключов слова: Толока новий фiльм Толока фiльм 2020 торрент Толока дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Толока без рестрац Толока фiльм трейлер кно Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм скачати Толока фiльм скачати торрент Толока гугл Толока фiльм дивитися онлайн Толока торрент фiльм Толока дивитися онлайн Толока дивитися  

Схож фльми: @vouggflz677 #itviufgo 5068 XV397DNO4 @mjjuhytr110 #ziylz 706 LCRZCHL @dmrgrzr604 #mdebodim 584 7WWSYCA2QIQ @mrubdzm572 #mvztnyp 4319 DO1BJUYF @pzxtrtfu771 #vfpsf 3054 LM98VKPGO @cjkiszh63 #gvhfdai 1972 XN3LT8U7370J @vlopbnty151 #xsabvvit 6990 57EREVK93 @bxkcuje818 #qzeghqv 7628 2PKT7XHPM @kkmbfdd39 #szvfx 5630 K6E9AJKTY3  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表