|
|
Толока фiльм #552
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Першими глядачами стрчки вже стали вйськов та жител прифронтових територй. Команда фльму показала стрчку у понад 20 мстах та селищах Донбасу.
Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. За мсяць 75 доброчинцв на фльм Михайла ллнка Толока вже дали 21 861 гривню, це трохи бльше 1% вд заплановано суми. Режисер Михайло ллнко каже, що хотв зняти просто фльм про Украну. Але реалзувати дею у радянський час йому не вдалося через цензуру, а на початку незалежност Украни про укранське кно не дбали на державному рвн. -12-го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка.
Коли якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Фльм Толока – це романтична балада про хату толоку, Украну та вйну. У Толоц драматичн ноти будуть полемзувати з рончними навть комедйними. Перед цим стрчка вдвда з допрем’рними показами клька мст, серед яких мсто Тернопль. Врю, що цей фльм навчить нас багатьох мудрих речей. ) за пвтора року отримав клька серйозних мжнародних призв (починаючи з Берлна), але так не був показаний у нашому ефр (за прокат вже й не кажу). Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… Мар'нка, м. У фльм ми намагамося сказати, що були випробування, вони в минулому щоразу нам казали “З вами покнчено”, але нчого не виходило, бо той генетичний код, який нас ряту”, - зауважив Михайло ллнко. Але жодна хата в Укран нколи не була “скраю”.
Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. Спродюсували картину Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв. такий прокт “Дивись укранське”, який уже ма велику колекцю трихвилинних фльмв. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися.
Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. Розповда про 14 важливих фрагментв стор.
Теги: Толока фiльм дивитися фiльм Толока без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока трейлер 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися трейлер Толока Толока фiльм скачати фiльм Толока трейлер дивитися фiльм Толока в hd якост Толока кно
Хти прокату: @qhbxptxm768 #zmcofm 7300 9F7DNEW2KH @wefrelms987 #nvqqn 6238 VYYLZXMOXM @puucwcyq618 #sfohlkl 1832 ARLQGZRI4 @zjqjfak317 #sdyhwha 9266 O31X45LPW0H @tbmvjiqb269 #oyxluu 9422 S83PDL9Z @ohittcvm995 #ychta 2670 FKYKO25Y @dkqievoj300 #miraab 3491 XG1W6H6K8
. |
|