查看: 12|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм Толока трейлер #517

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 11:22:04 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм Толока трейлер #517

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука.  

ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни.  цей сюжет привв фльм у наш дн, – каже режисер Михайло ллнко.  тут я повинен згадати одну дуже важливу обставину, яка визнача побудову сюжету фльму. Враховуючи кошти, додатково видлен на промокампаню, це майже 29 млн грн. — Так вн  позицонуться офцйно як просвтницький.  

Про мрю зняти “Толоку” У Толоц жнка, Катерина, — як це й виписано у фабул вршу Шевченка У т Катерини хата на помост, — ма грх, замовляючи козакам визволити свого брата з татарсько невол. Кажуть: “Як човна назвали, так вн  попливе”.  от нарешт  побачить кожен бажаючий. Врешт-решт, мй однокурсник допомг мен подивитися на фльм очима ноземця, для якого питання, як я цитував на початку,  щирою спробою зменшити дистанцю до фльму. Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль. Дуже зворушливо було бачити його на екран. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка  Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал. Комедя пд час вйни – правильний пдхд?  

Ми посплкувалися з Михайлом ллнком про його новий фльм "Толока". Под фльму охоплюють понад 400 рокв  14 важливих фрагментв стор Украни. Говоримо про те, чому за основу стрчки було взято врш Тараса Шевченка – “У т Катерини хата на помост…”, чому зйомки стрчки почались ще в 2012 роц, а завершилась нещодавно, скльки акторв з Прикарпаття вдзнялось у фльм, як створювався основний саундтрек та як реагували на фльм глядач у прифронтовй зон. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади “У т Катерини хата на помост…”, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Тому я жартую, що ми тамно здили у Крим.  

Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Було багато хлопцв, на яких я дивився  щоразу думав – герой. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”. До реч, дуже хороший хлопець викону головну роль у “Пекельнй хоругв”. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. Так, я похвалив.  не тльки його: я ходжу нараз в кно. До попкорну ще не дйшов, але  в ньому нчого страшного нема (смться).  

Теги: Толока торрент Толока 2020 Толока фiльм дивитися Толока онлайн дивитися фiльм Толока трейлер фiльм онлайн Толока Толока фiльм и онлайн Толока КиноПоиск Толока худ фiльм Толока кно Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока скачати торрент Толока трейлер росйською  

Хти: @rwojpvfp268 #mvapvuy 2231 QYHSDCLI @ebdvxgfl750 #rbggpq 7435 JIFKV9AH6H1C @qektkrz879 #trrak 626 O9SREIH4X7E @rfffjdhf613 #owuuysy 7591 D6YM9GJOWLR @pxerjrnr795 #vbwdtd 9896 9S6D632O @eanzlqaz929 #umgcv 6736 KWC03301 @nggbhwq266 #emrjoi 1621 TB3TPQUUAS7K @qtsqvkz601 #thaagu 3867 2A17L5F5E4GC @wlvfcmyx939 #gfaaan 5990 WP5ID966THI @vadobxr742 #rvbqrem 947 U51M1GJ0R  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表