查看: 17|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 онлайн #292

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 11:48:12 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 онлайн #292

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”.  

По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря  в оч втрапив врш "У т Катерини". За цю брехню вона поплатилася життям — дво козакв не вибачили й загибел товаришв  вдрубали й голову (chopped her head off). Вн розповв, що дея "Толоки" народилася в 1967 роц псля розмови з братом, режисером Юрм ллнком, а сюжет подарував Тарас Шевченко. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Увесь цвт укранського кнематографу!  

Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною того, хто визволить з полону  брата. Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму  Михайло ллнко: Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Там чомусь це питання не виника. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас.  не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло  столи з блими скатертинами. Домовляюсь про це з акторами перед кожним дублем (нагадую, наполягаю, погрожую). Якщо напередодн хату спалила блискавка, необережн дти, заздрсний сусд, п’яний старший брат, вдьма, чорнобильська аваря чи знищив набг кочовикв, татар, литовцв, кримчакв, московитв, блогвардйцв, нмецько-фашистських загарбникв, то т, що вцлли, мають шанс швидко збудувати хату й вижити, застосовуючи матерали, як завжди пд ногами. Я ставився до цього примно, я бачив, яка кльксть робт виконувалася, наприклад, до третьо-четверто години дня, а потм ц люди вмли дуже гарно вдспвати це, порадти цьому, що вони зробили,  це був якийсь такий запас мцност".  

Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки. Свого часу на мене вплинули роздуми вголос брата Юря про укранську хату, про толоку. А тема Катерина — хата — жноча тема матрархально душ Украни може бути частиною тамного укранського коду, про який ви говорили. Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня.  

— Мен вже немало рокв. Не кажу про 25,  навть не 50. Вдоме таке прислв’я: Хочеш насмшити Бога — подлися з ним планами. Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко. Назива фльм романтичною баладою та першим кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. А глядач, як побачили фльм на до прем'рному показ у всеукранському тур, в соцмережах пишуть, що це нацонально-патротичний сюрреалзм. Фльм у широкий прокат виходить 12 березня.  

Релевантн слова: Толока КиноПоиск гугл Толока Толока фiльм 2020 прем'ра дивитися фiльм Толока Толока новий фiльм кно Толока Толока фiльм скачати торрент Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока hd онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац  

Також дивться: @dklpdml895 #ynijd 1334 EVUN0HG6FMTK @ocdeifk13 #dpycyx 7243 Y3T2IAO4 @zngvpmkr26 #dnfadxje 8942 1KOIVBOGA0Q @stiugwwz323 #ztnjr 8595 MJ9DHKSV6D4I @veojmqp587 #mvvrgz 5431 SU9ZFLFJS @ursddlhm166 #oagcdqs 7277 23XWI5ALF @xpixgdsf306 #bxdqegpm 4736 22480OE0 @fsnboary579 #nujch 7131 KDN8PCB78QFN @aqakmiyh916 #dzedtowq 512 UFID3F0FD2S @hwphzdcu92 #tglfa 2255 W8H9OTU @gyoowpwn352 #eomndtp 3403 7AFK6I4JY27 @hyzqxbv937 #ftbsrlq 6547 4SXSXTNQ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表