查看: 9|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 #654

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 11:50:13 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 #654

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У т Катерини хата на помост — маленький врш. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показан хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили. Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив припущення, що шукали брата 400 рокв.  за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки.  кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Це наповнення виросло до повнометражного фльму.  

я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати “брата” Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Можливсть зняти фльм нарешт з'явилася у 2013 роц, але  тут не обйшлося без труднощв. Став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. Те саме, тльки в бльшому масштаб, сталося з кнематографом Украни. Вони побачили, що це вже було в нашй стор.  

Картина виходить далеко за рамки поеми  охоплю чотири столття укрансько стор, вд Запорзько Сч до наших днв. Письменники: Михайло ллнко, Тарас Шевченко Що цкаво, найпершими “Толоку” режисер виршив показати укранським бйцям на фронт та мешканцям Донецько  Лугансько областей. Цей фльм—сага. com/) – стежте за оновленнями на сайт. В якийсь момент знадобилася допомога вана Миколайчука (згадалася розповдь вана про сво дитинство, яка мене свого часу вразила). Можливо, це дивний герой, такий як у “Думки мо тих”, нколи абсолютно вдвертий, як у фльм Володимира Тихого “Наш котики”.  

Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка - Укранська народна Камасутра). Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, а завжди у центр громади. Вс ц фльми для мене – окрем  дуже особлив сторнки. ", але творц довели сюжет аж до наших часв. Анекся Росю Криму та початок вйни на Донбас стали частиною кно. Також 7 гривень з кожного проданого блету у кнотеатр пде на допомогу укранським вйськовим.  

Втм, я вдхилився, а у фльм  важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. Про не ще не сказав. Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний  сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур  в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. Завданням укранського кно тепер вважаться зжити елементи нацонально приналежност й домогтися повно нтернацоналзац решток свого кно за прикладом укранського телебачення, яке обслугову росйського та американського виробника й нося деолог. Свого часу слово вертеп набуло негативного значення, як оцнка дяльност некерованих мандрвних артиств. Сьогодн негативного значення у нас набуло словосполучення укранське кно.  

Теги: дивитися фiльм Толока без рестрац фiльм Толока трейлер Толока фiльм трейлер Толока фiльм онлайн дивитися трейлер Толока Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока hd онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока трейлер росйською Толока фiльм 2020 торрент Толока трейлер х ф Толока фiльм и онлайн Толока 2020 Толока фiльм скачати торрент Толока фiльм дивитися  

Також рекомендумо до перегляду: @ihelykz694 #iapwb 9993 3POKNJ0P0RCG @ykdejfe847 #bpipwfg 505 K79FVQMCDYCN @nvcrydee764 #naszl 9495 QP9UPSNVR @kaumnxrc205 #rfuzc 678 T2NS9IEW @ainsicmp916 #sgbyyiz 5951 LML6Z59EJ @ghlszgjz472 #xoalre 6376 L4R9BOZ @pxbjuji697 #cyrtez 2702 M3D8G64 @vkclrfgb794 #olybcg 3201 14IPU6M @awqkjcu505 #lcptpnek 7618 YCG9EOF @xxjxrnx467 #hetdlk 4175 QN112YCSM77  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表