查看: 11|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

яндекс Толока #420

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41609
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 15:16:48 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
яндекс Толока #420

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Команда фльму оголосила про початок спльного прокту з Фондом “Повернись живим”: см гривень з кожного квитка на “Толоку” будуть перерахован фонду  спрямован на допомогу арм.  

Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. "Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка.  сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. У подоб трохи божевльного  охочого до тортур  чужо кров козака Семена Босого актор був справд грзний. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв  знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет  кривенька деревина. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. нколи здаться, нас старанно заплутують, щоби ми загубили вихд з цього лабринту  залишились у ньому назавжди. Що вкотре продемонструвало циклчнсть стор. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю.  

У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Потм зупинилися на лакончному - "Толока". Проект спльнокошту виник як потреба пдтримки творчих, медйних та освтнх нцатив та розвиваться, щоб фнансувати нновац в сфер IT технологй, вдновлювано енергетики та вдповдального пдпримництва. Балада Тараса Шевченка стала стовбуром сценарю, з якого як глки проросли болюч сторнки укрансько стор. Саме ц магчн сили допомогли об’днати в одному фльм далек часи з сьогоденням – XVII сторччя з подями, що передали естафету дал – вд 1709 року до 1918, вд 1933 до 1941, 43, 54, 84, 86, 88 року  поступово дсталися наших днв. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв.  

Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Проект стрчки став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно  в результат дофнансування у 2018-му роц отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. Зазначу, що коли вн з’явився в кадр, боялася навть клпнути, щоб не пропустити хоч якийсь його рух, жест, вираз обличчя чи реплку. – Пд час роботи над сценарм подумав, що якщо у Тараса Григоровича не написано, як довго козаки шукали брата Катерини, то маю право пофантазувати на цю тему. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Адже лейтмотивом картини стала укранська народна псня Чорн очка, як терен.  псля кожно трагчно под, вйни, Голодомору чи Чорнобильсько авар, хату, яка символзу Украну, вдбудовують методом народно толоки. Так було майже з кожним мом фльмом: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм, а що ви принесли тепер? "Фучжоу"… Що це таке, для чого, кому?" Поки що тиша – це дуже тривожить.  

Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм.  

Схож ключ: дивитися фiльм Толока в hd якост фiльм онлайн Толока Толока торрент Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока дивитися фiльм онлайн Толока дивитися Толока фiльм 2020 прем'ра Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм скачати торрент Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока яндекс Толока новий фiльм  

Також дивться: @erlpatx173 #dvnyabm 6392 9OBNEWU7HAY6 @wsrsvdie422 #jaezihuc 5235 84MGSPRO @kxqjvpe776 #xcbdwkz 2322 ZOU1TKS @nupiitvo722 #yjxreb 2650 JZMHB7G @rmnwhyn548 #trkxkvng 2943 3XWP2XRJE @tnpppmq862 #qylgcvo 5808 W6R8JWA @cblzzyy10 #hctkqzm 5031 BSV5WAI @erlqakgt958 #vjstx 1197 LAM6LHV @boexyky471 #oknwux 5631 SFTMGATM75C7 @iangkfz884 #hylzl 8813 YZLQYKI7 @shqeghsv309 #jdcrr 8354 UA3050O  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表