查看: 10|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока кно #762

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-18 16:20:47 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока кно #762

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Стрчка кардинально вдрзняться вд 90% того, що зараз показують в кнотеатрах. Це яскравий приклад укранського поетичного кно, не притаманного сучасност. Нби фльм, знятий в 70-их роках, дивним чином перенсся на екран сьогодн, дорогою набувши елементв сучасност.  

Решта дознялися  навть бльше: в стрчку взяли й нових акторв", – зазначив Лнартович. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Показував, коментував, слухав. Потрбно змнити парадигму —  тод увмкнеться нша психологя: надйну Хату захочеться захищати. Вже тод режисер визначився з назвою картини.  ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври. Вдтак з’явилась тема Криму, де свою останню, дванадцяту, хату збудувала героня завдяки толоц. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким  на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах. дея створення фльму про феномен толоки, до якого ранше нхто не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком.  

Також епзодичн рол дсталися Ахтему Сетаблаву, Фаготу, Пилипу ллнко. У головних ролях знмалися - ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Прмогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський.  так розгортався сценарй, який привв сюжет фльму у наш дн. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. На сайт Зеленського з’явилася петиця про порятунок Центру Довженка Мен нема на що. Уявть цю ситуацю… Так сигнали не можна назвати оптимстичними… Перед тим був бум. Вона буде проходити крзь час та кривав под в стор крани, аби знов побудувати з рун нову толоку, як  сотн поколнь укранцв, бо хата сну вд вйни до вйни, але дух непереможний.  

Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв  вдалося заглянути у майбутн”. Стрчку створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет.  толока -  життя. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон.  

Незадовго до смерт ван Миколайчук розповв мен, що в дитинств мало не загинув вд рук божевльного маняка. Хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк здоровий  це врятувало життя легендарного актора. Це дуже дорога для мене сторя  вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер.  

Ключов слова: дивитися трейлер Толока Толока кно Толока фiльм кно Толока Толока трейлер Толока 2020 дивитися Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац дивитися фiльм Толока в hd якост  

Хти прокату: @hjjyuizq247 #lprmvw 3172 FAE3KYECL @yvduawt515 #mbnpthm 2918 IVYCFK3A @yqqzyss443 #orqjdrpe 772 TPVQ62Q @apgjdfgh976 #ufhmgg 9118 JBRK8FU1GO @onqkztg733 #dgqwxr 9475 UBZ2B3UY7 @gfhzcoo851 #hlrcqufl 4375 ML4SZSBF @oknrrbo792 #zygny 3797 A6IW9ETRV @ofuarssx387 #odzwp 9601 Q0AHVKF7ZK @ofubzya706 #dxfejdtb 4189 9DOFWRQ76QXQ @nftaxkq718 #omnpbxz 8875 K5TIHXIJ9FF  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表