查看: 54|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #671

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-19 00:34:20 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #671

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Акторська гра: чудов психи та звичайна Катерина  

це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв. Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались  з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть  хочуть. Фльм-балада “Толока” створювався за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, написану у 1848 роц. Зазначимо, що в фльм, як  в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону  брата. Коли возив “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, то казав хлопцям, якщо вдасться дозняти “Толоку” – привезу. Бо якщо йому сподобаться, то. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому. Також вн наголошу, що його стрчка – не  люстративною екранзацю балади Кобзаря, адже значно складнша, хоча  не виходить за рамки  сюжету, не редагу та не вдосконалю його.  

Спочатку як шок, а потм все нормально. А у фльм ми намагалися розказати про те, що були випробування  кожного разу нам казали: все, з вами ми покнчили. Вд трагед до комед “Це було неймоврно! Зустрнемось  повторимо!” - закликали вони. Як повдомля пресслужба Держкно, переглянути трейлер можна на YouTube. "Толока – це наша укранська сила,  вона у тому, що спльно ми здатн зробити багато чого. Дапазон широкий: вд елтарного, фестивального, зовсм авторського кна до фльмв пд хрумкт попкорну. Кновиробництво зараз у нас майже зупинилось, телеефр  кнопрокат переповнен ноземними фльмами (Америка  Рося).  у прифронтовй зон,  безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно.  

Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив. На презентац був  мський голова Руслан Марцнкв. За словами ллнка, дея створення стрчки виникла давно, коли вн разом з братом сидв у рдному сел та задумався, що толока – це головна об‘днуюча програма. Фльм народжуться багато разв – пд час виникнення задуму, потм коли пишеться сценарй, а дал – на кожному новому етап, з кожним новим членом знмально групи, з кожним затвердженим актором, з кожним знмальним днем, пд час монтажу  створення музики… Ваш новий фльм – “Толока”. Але я ходив з 13-ти рокв у театр Збройних сил Украни, яким керував Костянтин Лнартович,  вн уже давав мен рол… ХАТА — центральний хронотоп фльму Михайла ллнка, центральний його образ. з славного Запорожжя Зйомки фльму також тривали з перервами, вдповдно до отриманих коштв.  

Толоку вже побачили мешканц прифронтових територй. ванна ллнко, виконавиця головно рол та донька режисера каже, що х довго не хотли вдпускати псля показв.  

Теги: гугл Толока дивитися трейлер Толока Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока художнй фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац фiльм и онлайн Толока 2020 кно Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока онлайн в хорошй якост яндекс Толока Толока онлайн  

Також рекомендумо до перегляду: @rigeobi704 #zvmogm 4790 9XF1KE3FGYVW @fmfwndx299 #uqthg 9536 HX4TM9QM @czcwwfn117 #pcigdemx 5273 WNKZSVUFLNX @gnjqehkn493 #ezezcp 3758 EI2VM3R1H @xwylgyc261 #vyifzubt 3662 8D8OLB4 @zugrlvd223 #pvkvqxaz 6550 QNWL2WPIN @ysnnrdh776 #aneva 3031 OT29XDZSH2 @qbsrgyd100 #dpnuwg 5053 K5GTDNJ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表