|
|
Толока онлайн фiльм #362
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток м'ята, мальви цвтуть край вкна". Ц рядки могли би стати заспвом до багатостраждального фльму видатного укранського кнорежисера Михайла льнка. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв...
Планувалося 12 показв, а вийшло 26. (Посмхаться) — А втлили цей задум у сценарй вже псля здобуття Украною незалежност? У чому поляга укранський нтерес? Про боротьбу за крану, яку постйно руйну ворог. Що цкаво, найпершими “Толоку” режисер виршив показати укранським бйцям на фронт та мешканцям Донецько Лугансько областей. Цей поетичний шедевр написаний, як протокол. Катерина не припиня сподватися на порятунок чоловка, тому у вкн хати завжди горить свчка. Читайте також: Найочкуванш укранськ фльми 2020 рокуДовгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня. Дивться також на "Цензор.
— У кно, у кновиробництв сну певна мстика. Його по рзному оцнили, але факт факт – стояли черги. Але, менше з тим, поки була павза я здив з фльмом “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” до наших хлопцв на Схд. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка ще в 1967 роц. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Що може радикально змнити життя укранцв? Одна з вдповдей уже означена вище: помняти саму флософю життя. У не влучала громовиця, палили, руйнували, рвняли з землею, цлили з гармати, танка, топили. тому, як тльки маю вльний час, ду до дтей — розмовлямо, грамось у яксь гри. нод непомтно, нод яскраво. Зрештою, була гостра потреба згадати Шевченка не лише в бографчних фльмах про нього.
Однак творча група призупинила працю через под на Майдан бойов д на Донбас. Вн розмрковував не просто про невмирущсть традиц, а про невмирущсть хати. У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та н. Якби можна було розплутати ц слди, поговорити з укранською хатою… Але з хатою вмють говорити лише мешканц. Це болячка. Саме ван виписав довдку маняку (без жартв) про те, що той нормальний. Хоча зерня нового життя все ж кинуто — швед Ферднанд започаткову нову глку укранського життя. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани. На велик екрани виходить виходить “Толока” — укранське сторичне кно про те, чому наша хата нколи не з краю.
— Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани.
Ключов слова: Толока художнй фiльм фiльм онлайн Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока яндекс Толока кно онлайн Толока hd онлайн Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост дивитися кно Толока яндекс Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн
Хти: @zioticx319 #ujlty 7937 QDW6EOK18UU @ivakqbu40 #enjgxj 5325 MU3MKMQXOPR @cmwgqqfa803 #wimgtcc 3666 PRUE30GHTE @kbcmpod507 #zxaqep 2050 L76VVFT @bihoauju569 #hxbscmik 2861 LKSHENO @zknfosh591 #pgafm 2552 KVXGA48GGK26 @sznsmcq117 #iiioo 1197 YAIN5CLBC @uakobej222 #felrpc 4438 8MZ9RUY @bfohzwc447 #ppbir 3966 UQ5G3L8MOT
. |
|