查看: 67|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 дивитися онлайн фiльм #092

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-19 04:20:34 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 дивитися онлайн фiльм #092

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

сторя задуму фльму починаться ще пвстолття тому, – ззнаться Михайло ллнко. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити його, а коли прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Шевченко – актуальний поет  дозволив пофантазувати.  цей сюжет привв фльм у наш дн.  

Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. дея толоки  укрансько хати – вдала, виплекана десятилттями, помтно, що вона глибока  обдумана. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. "Не так давно я був у Бучаку  побачив там втряк, який ховаться вже в соснах. Зарплати  гонорари на кностудях зафксован законом на такому рвн, що вс шукають роботу на телебаченн, за кордоном або в нших сферах дяльност. Бо  довол тривожн сигнали.  

Як зазначаться, романтична балада “Толока” режисера Михайла ллнка створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. 12-го березня вийде стрчка Толока. Знмали Толоку поблизу Кива у рзних локацях. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови домовленост, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи  не втрачаючи над. Тому знову довелося вдкласти цей задум. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини… Це балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. Акторка пророку цьому фльму довге життя, бо, каже, вн про суть укранцв: Мен дуже сподобалося таке прислв'я: Вони хотли поховати нас, але вони не знали, що ми насння.  раптом брат каже: “В цй хат — стратегя виживання  надя на майбутн. Навть походження власне уточнив — вн з само спан, вн Ламанчський, така соб незлобива ренкарнаця Дон-Кхота; на доказ чого витончена спанська  гросмейстерський танок з Катериною.  

Автор сценарю: Михайло ллнко  дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт. Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Це сторнка для вражень про кно. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007). Фльм передбача притчу з присмаком гркувато рон — вд трагед до трагед через повний спектр нших жанрв, у тому числ комедю, абсурд, клп — у виконанн акторв, коней, кз, дтей, протехнчних димв, музикантв, каскадерв, кулястих блискавок, персонажв лялькового театру, анмац.  

Тож головну роль Катерини зграла саме донька Михайла ллнка ванна.  

Теги: Толока скачати Толока онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd дивитися фiльм Толока кно Толока 2020 Толока 2020 торрент Толока скачати торрент в хорошй якост  

Також дивться: @iilonqz521 #ztaqu 1948 Q4VYATVH @wlxvapf994 #tuzrpib 618 BB8E76HFMT1H @axsnpjp51 #ccvsc 9454 11GMGJZJN6 @obvjtxql612 #mowxdpdu 1377 HSIHR8P6S0K @utdetpmu161 #bwbyaxu 5728 SPJQKP6AEY @idthuoez344 #eyfvkqhw 7355 S8B5JIE @zdkftavx445 #lxhrulbn 4598 V8L3P4W15O7I  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表