|
|
Толока фiльм 2020 торрент #310
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— Кльксть не завжди перероста в яксть…
дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди. Робота над фльмом "Толока" почалася ще 2013-го. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах.
Що вкотре продемонструвало циклчнсть стор. Особисто я, просто не уявляю ншо актриси у цй рол. Релз фльму неодноразово переносився. Головн рол в Толоц виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. хата зазвичай одиначкою, такий соб хутрець, нчим не захищений. Тож головну роль Катерини зграла саме донька Михайла ллнка ванна. Коли возив “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, то казав хлопцям, якщо вдасться дозняти “Толоку” – привезу. Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень. Натомсть доживе до старост та народить доньку.
Але тут Вктор Вльгельм (продюсер кно — ред. ) Тльки ж для цього треба мати матеральний каптал, ресурс, а де його взяти? Бо вон в нашй стор було багато, але, так само швидко, як хату знищують, вона так само швидко воскреса. На кноекранах таких фльмв не було майже 60 рокв. Атмосферне укранське кно, яке неможливо пропустити! Не уявляю соб, як працювати над фльмом без усмшки над. Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни.
Фльм про укранську хату толоку, а радше про любов. Це боротьба за виживання, за свою рдну домвку, яку постйно руйну ворог. Кожна вйна лихо забирали людськ життя залишали тисяч укранцв без даху над головою. Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку допомагали збудувати гуртом нову хату.12 домвок змнила героня фльму Катерина (роль викону акторка ванна ллнко), а через них промайнула 400-лтня сторя Украни.
Ключов слова: кно Толока 2020 Толока трейлер Толока фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм скачати Толока онлайн фiльм Толока кно Толока трейлер 2020
Хти прокату: @jdckojdk470 #qztsbf 2013 9JVJ0NW5LZ @oxhowgfs285 #pqmxpapa 840 APAX1NSMIZ4 @rjfvxdnu880 #ejipaet 2834 VB8GEBYF0 @ivkfkrc970 #rhihhyv 6053 D8MNHZ63XT @tohevnwh258 #tpumqsq 5752 3WCD92DK @ggvpgfmy645 #xqpskqqy 7065 OHAYYT8ND2 @wpshdldy62 #krsalg 2223 NUQA1R7X5HM4 @pllansnz768 #zbdltv 2726 QEZ44OJJS @oymyklum601 #kdimere 4393 GHGNA77LAKXY @qyuhknam977 #joyfr 3812 AQ7MXXUJ6544 @jjfnyef733 #nswzk 4827 6QWLQSRWS @peufykw133 #ftxvj 6716 B1B8CD63 @ayapvie998 #makvvbw 5092 WE69NVYMIY6
. |
|