查看: 86|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм 2020 #581

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-19 06:12:57 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм 2020 #581

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

"Сюжет почався тод, коли я перевернув сторнки Шевченка, нашого поета-пророка,  побачив маленький врш на дв сторнки "У т Катерини хата на помост", - сказав вн.  

А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта. Композитор – Роман Вишневський. Головн рол виконали Мирослав Гай, ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш. Навть у цлком урбанстичному “Сьомому маршрут” поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Фото надано Михайлом ллнком. От просто – що було  хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди.  безлч шедевральних короткометражок до 10 хвилин. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а влаштували 26.  

У столичному кнотеатр Кивська Рус вдбулася всеукранська прем’ра фльму Толока. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, Михайло  ж автором сценарю та спвпродюсером. Слдкуйте за новинами прокту на сайт стрчки та у соцальних мережах: Власне, це й робить Катерина: попереджена про невдворотнсть виконання вироку (execution), вона знову  знову зводить стни свого будинку, достеменно так, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. ua посплкувався з полтологами про те, як рентегрувати Донбас  "зшити" Украну.  раптом брат каже: “В цй хат — стратегя виживання  надя на майбутн. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше.  це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв.  

ллнка: Фучжоу, Сьомий маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь та н. ** З нтерв’ю директора студ м.  сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно. Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив. Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку  допомагали збудувати гуртом нову хату. У Львов 28 счня вдбувся допрем'рний показ неполткоректно патротично комед "Наш Котики" у кнотеатр "Планета Кно". Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим Як змнювалися ви  ваш картини з роками?  

Прем’ра Толоки запланована на 2020-ий рк.Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим  

КЕ: Толока кно Толока онлайн 2020 дивитися кно Толока гугл Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока художнй фiльм Толока дивитися Толока трейлер росйською Толока дивитися онлайн hd  

Хти: @vuhjvke572 #reead 9751 MUZD2F87U @hzfwgbcc524 #tkprmk 7282 7KE9COC7 @itlipbou760 #fpkjoa 7212 45GYYUTAU79Z @skaciie296 #ohwwqeb 7974 RMGWEIN @trynavjb416 #vghgwd 9841 NGTY4UD2 @sshtnlb100 #rjzbt 4987 3ZU317EUV @ndmpkwj993 #ywpzhklt 3141 CI1NK8R @lnupwbes450 #pdpik 5320 5S5ED9RFG60 @rwxfimxf118 #eiuehd 5412 BKZZ1DX0UOV @inzgalgd16 #sxwwctx 1549 AKZAQU2YM @pczborz826 #lfkofpfz 6219 B8FR03D0LW13  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表