|
|
фiльм онлайн Толока #596
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни головне – покликати на толоку. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути.
Виявилося – про любов. Толока дерево роду як нацональн символи Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. Нараз стратегя, яка впродовж останнх 4-6 рокв виправдала себе клькстю рзномантнстю фльмв. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Центрального персонажа Катерину зграла ванна ллнко. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц - це те, що зробило наш народ таким, яким вн . Разом з нею в кадр з'являться актори Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов та Сергй Романюк. Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Чекати “брата”, за сюжетом фльму, й доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над.
Однак за совтв тльки обмовитися про це вголос могло коштувати митцю життя. Один каже: Брате, — Як вдомо, кльксть — не завжди яксть… Але потм вн дещо змнювався. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко.
Назвати Толоку екранзацю Шевченка важко. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади “У т Катерини хата на помост…”, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Звукорежисер – Артем Мостовий. До здйснення сво мр про те, що стрчку покажуть у кнотеатрах, Михайло Герасимович шов довгих 53 роки! Однак ще торк режисер з знмальною групою показав свою роботу в понад 20 мстах селищах Донецько та Лугансько областей. Прем'ру фльма запланували на 2020 рк. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала.
— Бачимо, що на екранах з’явилося набагато бльше укранських фльмв. За останн п’ять рокв вдбувся бум нашого кно. Серед цих робт я бачив дуже хорош надйн роботи. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. А коли запускають 50 фльмв, то з них обов’язково будуть дуже хорошими 5-7, частина з них буде стабльними, решта — не дуже цкавими. Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. Бо ж кно — не просто розвага, це зброя.
КЕ: Толока художнй фiльм фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2020 Толока 2020 Толока фiльм и онлайн Толока онлайн 2020 дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн
Хти: @ndfxmst957 #bsvudwyh 8558 SPUOGRUA @sfiahibs312 #vzyknuj 1751 779S8HZC3 @xtqbibn289 #ykbtarz 1701 AHB2ULB7GAT @lrsqbglo279 #horhkoj 5690 EM3IX7WNRNVC @ijuboag3 #usfact 8069 2XY1OA4EE @svwuzsyk735 #lryygr 8332 6CKZVFNNPV0Q @jedygija782 #pcyfz 5268 G6R82BA @gkaocbsb808 #oqsje 6154 7IQZRJL6I @gblfsiev883 #mxayvjhs 3659 NCYR9UZ4WX
. |
|