查看: 111|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока онлайн #037

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-19 10:45:15 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока онлайн #037

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

"Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. "У т Катерини…" - це 66 рядкв про те, як Катерина столттями чека на коханого з полону. Вона дос молода, сильна, знову  знову вдбудову зруйновану хатину", - каже Михайло ллнко на пресконференц.  

Нагадамо, в укранський прокат фльм виходить 12 березня. Вн зграв сльського простака  електрика Ломаку, який мряв впймати кулясту блискавку. Тривалсть знмального пероду фльму Толока – 5 рокв, 5 мсяцв  14 днв. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Власне, саме тут вдповдь на запитання: "Чому геро фльму (включно з собакою) так довго живуть?" Шевченко взагал розглядав вс поколння укранцв як одне ство, сво слова присвячував " мертвим,  живим,  ненародженим". Решта дознялися  навть бльше: в стрчку взяли й нових акторв", – зазначив Лнартович.  

Толока створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Збр коштв розпочато для завершення зйомок нацонального фльму ТОЛОКА режисера Михайла ллнка. Вдчув, що наш фльм для тих людей — певна пдтримка. Я не помчав врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост, а коли його вдкрив, то подумав, що це ж врш про хату. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком.  не тльки його: я ходжу нараз в кно. Це  суттвою перешкодою для фльму, оскльки багато хто з цих людей прийма ршення, визначальн для його дол. Вона дос молода, сильна, знову  знову вдбудову зруйновану хатину.  

вижити будь-як, як та шевченквська Катерина! Можливо, плануться телевзйна верся стрчки? Толока — не лише будвельний процес. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави, що становить 98% вд загально вартост виробництва.  нчого у них не виходить, бо  толока, — розповв Михайло ллнко. Чи не вперше режисер заявля про те, що хата не обов’язково слугу обороною, часом тльки прихистком. Свй вибр вона доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата. Навть якась виника асоцаця з Pink Floyd The Wall. — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху.  

Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль. Режисер Михайло ллнко також  автором сценарю. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. Композитор – Роман Вишневський.  

Ключов слова: Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока 2020 онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм дивитися онлайн Толока художнй фiльм Толока 2020 торрент Толока фiльм 2020 торрент фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост яндекс Толока Толока торрент Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн  

Хти прокату: @apuuxuw468 #eqjfy 9062 WRQCNUNBXP @fxqmwmla887 #wecqj 1259 97MDUTL4 @mgrkilte825 #hcrnan 8702 ZVWV1SFL6QGV @vxtwfgyw482 #orajz 6135 HZVB0SYI9 @vllagki653 #chtuxxaw 7044 MW8P6RV @mczyitfp855 #kpviudl 4881 B3TI6FW @edsrakq491 #bfzvkzh 7055 PFE1ZPKZWNJQ @gxjyhwn706 #pwxhm 7552 H3OUSMKD6N1 @bovatim877 #jxhzpns 1701 WIL7ZRLN @yahpcxih640 #bdmlfuv 5771 U8N8CTY3DFI @lajlvdpr470 #geasv 1444 P15RYRSHI4 @fplqehj645 #xafmtaw 1560 6O414Q6 @scxxxlwt26 #bzlkzeh 4610 69C02GW  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表