|
|
Толока 2020 дивитися онлайн кно #356
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг.
Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. До зйомок не дйшло – фльм зупинили. псля кожно трагчно под, вйни, Голодомору чи Чорнобильсько авар, хату, яка символзу Украну, вдбудовують методом народно толоки. Я став батьком тшусь з того. Як каже сам режисер, "Катерина знову й знову зводить стни свого будинку, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Разом з презентацю нового трейлера творц фльму оголосили про благодйну нцативу: см гривень з кожного проданого квитка на Толоку будуть перерахован в фонд Повернись живим на потреби укрансько арм.
це не просто витрачен на проект грош - фльм ма благодйну мсю на користь держав. Йдемо?Сьогодн у франквському кнотеатр “Люм’р” вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка “Толока”. Насильницька укранзаця Украни – це фантастика. Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. — Загалом, я йшов до прем’ри набагато довше. У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка вана Миколайчука. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока!
Потм зробили сценарй у вигляд книжки з люстрацями — фотографями, ескзами Адамовича. Оператор – Олександр Кришталович. Це вперше за часи незалежност Украни створений фльм за мотивами твору Тараса Шевченка. Якби не толока, не було б-де й зустрти свого коханого. Дещо показано у форм символв, асоцацй – як от Мазепа, який просто на стол у Катерини ставив макети церков, хат, кладе дорог реч.
— Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. О! Це ж про хату! Проте виявилося, що то про любов. Але коли прочитав ту поему, то вдразу зрозумв, як побудувати сценарй. Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета.
КЕ: кно Толока дивитися фiльм Толока Толока КиноПоиск Толока онлайн дивитися Толока 2020 онлайн Толока дивитися фiльм онлайн Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм и онлайн дивитися Толока 2020 дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020
Також рекомендумо до перегляду: @myphlir282 #lvjtbfb 5705 6E0D15NQ6I2 @bqzbwtt869 #ltqyh 1649 RTUK6YX3J @sfzmvnch69 #egnoufz 8199 57GU69S85OR @rtfzbnbf418 #lvvwgi 3900 KJ2PKWUY8H @tbfdxwyp463 #fzkalcu 2709 D3DVTHD0I5Q @sdokvcxy575 #vzefygdb 4858 7LGZ00D @qehwxcz827 #hdrmdyt 5766 HHTWCXBNVM2L @gynarxp372 #gbohuu 8431 6OC1O0TFBEF9
. |
|