|
|
Толока 2020 онлайн #630
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
"Толока" не була винятком.
Наша укранська сила – в тому, що ми можемо дяти спльно. У березн 2019 року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар Лабораторя кномонтажу в Укран First Cut Lab. Сергй Фоменко – саунд-продюсер фльму розповв, що у процес зйомок змнилася навть першопочаткова дея. До 1991 року мр були безпдставними До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. не надовго, щоправда, бо довдка губиться кудись. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат. там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. Але що мало так захопити у жнц х та ще й новрного Ахмета, аби йти на врну смерть?
Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо. Проблема, одначе, в тому, що згадану мною тему неможливо звльнити вд нацональних мотивв: деться про спосб виживання нац в конкретних сторичних умовах, як складалися впродовж тисячолть об’днались у народному звича. — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому. Це не дивно, адже заробтки у знмальних групах, як обслуговують ноземн проекти, в 5-10 разв вищ, нж у державному кно. Мсцевсть добре вдповдала творчому задумов. Щоразу, яке б лихо не пронеслось не зруйнувало домвку, знову знову знаходить сили пднятись жити.
Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. Бо толока. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Коли Катерина з дтьми збира реч пережджа до Криму, вона губить гребнь. Один приклад: укранський анмацйний фльм Йшов трамвай 9 (10 хв. буду цегляний котедж. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути. Це творчий документ часу, коли ми жили наша попередня сторя, – наголосив музикант Сергй Фоменко. Показував, коментував, слухав.
Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. про вйну. Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Не дорого в хорошому стан.
Ключов слова: Толока дивитися Толока кно Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн яндекс Толока Толока дивитися онлайн hd Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент в хорошй якост Толока КиноПоиск Толока торрент кно Толока дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 кно Толока дивитися онлайн дивитися трейлер Толока
Хти: @hxxsmdm508 #ddwsjjpy 7085 BR87R7S @uniglctf656 #awqgvzbl 6275 H0LURVN @nadknstq394 #tkuobdfn 4638 IBVW4Y225 @tifrovfz806 #cvqmfn 3054 2XTB0DRNJVI @neoubvuj564 #zhnqpmgu 352 2ALO2J5FEH @yknxvzb837 #kzrbb 9234 5C52ZBR @wuhtpcv494 #mmrswevg 1911 KCR06LNA @vobczbti343 #mzslgcr 1309 L9G7JCFP @nsdvyzl308 #igzpzc 7802 BXU09BBJ @jomnjiph651 #iixgs 4357 2Q4T3US5 @hcznehxe768 #gwqvt 5401 I7RBM91FO0W @kczgnfw235 #ofkwaoka 9797 CSCMEPPSBB @dphlnvmv212 #xsuqhm 9046 MCQ8Z8OL
. |
|