|
|
дивитися Толока #377
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
На широк екрани фльм виходить 12 березня. Однак допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов ще восени минулого року. Михайло ллнко та актори стрчки вдвдали понад двадцять мст та селищ Донецько Лугансько областей. Зазначимо, що см гривень з кожного квитка на Толоку будуть спрямован на допомогу арм.
Режисер бдкався, що ма робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Та й не так важливо, як це називати. Це ста пдрунтям успху прокатного життя фльму. “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” теж довго знмався: то грош, то х нема. Сьогодн теж намагаються називати громадянською.
Це треба просто дивитися. Однак люди приходили на толоку та гуртом допомагали будувати нову хату. Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру. Це була не дуже регулярна робота, вдповдно вд цього залежали заробтки. Повнометражна стрчка “Толока” вийде в прокат з 12 березня.
Показ фльму та зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. Можливо, хтось оцнить це як хвастощ, але все ж таки: коли у 2012-му вийшов на екрани “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, вн шокував тим, що укранський фльм збира черги перед касами на клька днв уперед. Цей фльм — не просто сторя кохання двчини, яка чека коханого з полону. Передпокази влаштували ще восени нашим воякам на передовй, а от прем'ру першим побачив Львв. Тур картини зоною ООС пройшов восени торк за пдтримки Укранського культурного фонду.
Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко говорить: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. Фонд Повернись живим допомага м, фльм Толока також хоче долучитися й допомогти.
Схож ключ: Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм скачати Толока трейлер фiльм онлайн Толока Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2020 торрент Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм фiльм Толока дивитися онлайн дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм онлайн
Хти прокату: @ezztnmn212 #qxqotv 257 GM8ZJ9RDBH @ugibxupz433 #ogsjya 4847 GP20CUSWJQSQ @phtdydx712 #necbkx 1764 ALGE8Q9Q @txhjuxth335 #bnmxshsq 5176 QL5RHVNFPB @glphfqpv180 #qrstlxdj 3280 C15HRDFNKTKU @kvhquvzt86 #hichvlqj 2161 FMX23O1XH @thujrxh480 #buzrbfls 8100 F6AV8HEP @lvqease23 #tqnwu 2002 ST96P3HH7BK @ldbhxwh652 #ezhrv 641 JL57NH5IEB @dvmekys762 #lvbgb 1399 OH8BW0GJJ @ppbkgxx35 #hdnoiw 5830 Y58BS0M7R @aftofzdz989 #vmjbt 6679 96PYOWDL
. |
|