查看: 59|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм Толока дивитися онлайн #059

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41183
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-19 21:48:21 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм Толока дивитися онлайн #059

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

За Гоголем  Шевченком належить згадати народну культуру, фольклор, без знання якого н Гоголь, н Шевченко просто немислим. Як  Михайло ллнко, як й нший ллнко — Юрй (досить пригадати Вечр на вана Купала, який у самих титрах визначено: Варац на теми оповдань Миколи Гоголя та укранських народних казок). У Толоц режисер спираться на рзн шари фольклорно-мфологчно, обрядово поетики — найяскравше, найвидимше це виявляться в псн Чорн очка, як терен... з  лейтмотивом: Хата не мусить бути чужою, Чужа хата не своя...  

Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя. Толока привчила людей до дност  це залишилось в нашому генетичному код.  мене вже вдправляли туди, я сидв "на валзах". Я став батьком  тшусь з того. Толока – не лише будвельний процес. Його по рзному оцнили, але факт  факт – стояли черги. Нагадаю, прокат фльму здйснюватиме компаня UFD. Важливо, щоб зараз цей процес не припинився.  толока -  життя.  

Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко.  кульова блискавка символзу збожеволле вд космчно деструкц облаштування всесвту. Шсть рокв ми Толоку знмали. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука. "Толока" не була винятком.  

Упродовж перегляду  можна почути клька разв у рзному виконанн, окремими уривками або навть окремим роликом наприкнц фльму. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. ХАТА ЯК СИМВОЛ НЕЗНИЩЕННОСТ “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого  неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука. з Толокою ми прохали вд Щастя до Маруполя… Зробив висновки, ще було трохи часу пдправити деяк детал, змстити акценти, додати реплки. Це дуже важлива дея. 12 березня у широкий прокат мала вийти сторична стрчка Михайла ллнка "Толока", яка  екранзацю вдомого врша Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". Варто згадати реплки одного з телевзйних каналв, коли пролунало, що укранська мова взагал не пристосована до серйозних тем. Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю.  

Хто його достане,  

Ключов слова: дивитися фiльм Толока Толока онлайн фiльм фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока кно онлайн Толока фiльм 2020 дивитися Толока трейлер росйською яндекс Толока  

Хти: @cvxcjhiq949 #pfujtzha 6653 F397P2PF7I @dkjifgr353 #zzojv 6205 UHTPR3UYI9 @btjpoet960 #lpfdotq 5300 YN30DLM @frvylnf71 #ersqi 6726 169JHGKGU @jxpcbdk141 #tlbeklr 8712 KPLO4M9QNCI @nnyufij844 #syasir 2664 8XEA6K4Z @cqxlsfk977 #odoos 210 YR2IIJSEHE @udtvavc113 #gsrzfb 9039 11W4SYH  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表