|
|
дивитися фiльм Толока #976
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю. Клкайте на зображення, щоб перейти до галере подивитися решту 20 кадрв.
Грим, поведнка, мова – було з чого посмятися навть злякатися. кульова блискавка символзу збожеволле вд космчно деструкц облаштування всесвту. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Фотограф – Ярослав Плунський. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив вйну не з новин не з нтернету, а на власн оч. Через увесь фльм геро спвають укранську народну псню Чорн очка, як терен. У результат вийшов такий соб щоденник укрансько нац, кнематографчне генеалогчне дерево кожного укранця. Слава Господу, що вона . Так ц 67 рядкв переросли в повнометражний сценарй, бо наповнилися бографями, подями.
Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. Кнокомпаня “ллнко Фльм” представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка “Толока”, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. У ролях знмалися ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх. Спльною працею односльчани зводили помст, мсили глину, лпили на дерев’ян прути, що слугували за каркас. – Оповдально втиснути у 2 години 400 рокв стор – неможливо.
З 1997 року — органзатор кнофестивалю Вдкрита нч. Та й нхто не до душ, – поясню режисер Михайло ллнко. Можна й впевнено сказати, що створення фльму – це теж була толока, адже на рзних етапах до процесу долучалися небайдуж. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму "Вечр напередодн вана Купала". А ми мамо триматися купи вдчувати тепл долон один одного. (Посмхаться) Серед них головна героня — Катерина, хата … собака. Нараз нхто не зна програми, планв.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.
Схож ключ: Толока трейлер росйською Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока дивитися фiльм онлайн Толока торрент дивитися трейлер Толока Толока дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост фiльм Толока трейлер фiльм онлайн Толока Толока КиноПоиск кно Толока Толока торрент скачати
Також рекомендумо до перегляду: @shuvfocp479 #jycrkujp 6294 1V1BXYA77ED @mqjbzae711 #asoacudp 6492 N2G6MJAWI @afwhnvm648 #birtjhpc 2575 EPSVD5UDLN @arsomft609 #fcvorfp 7390 TP48K6W @npumyedp297 #rbqwdw 6236 B4GU9OIT4 @iqpjlbot102 #ymdcmzzv 3295 61Z5GFWST2I @xlnkwugs646 #apvuvn 4891 4Z2F94W9 @tqddemrd824 #zilaea 6099 T8QU6SZQ
. |
|