|
|
Толока новий фiльм #190
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Толоц" козаки лтатимуть
— Укранц справд дуже терпляч. Зйомки Толоки стартували в 2013 роц, та незабаром зупинились: в Укран перегорнулася нова драматична сторнка стор – анекся Криму та вйна на Донбас. У кожному з цих фльмв репетиця "Толоки". Але був шок! Здавалось, час зупинився. Ус ц 400 рокв Катерина абсолютно не змнються, залишаючись привабливою молодою жнкою, яка вихову свох чужих дтей, а також час вд часу знову знову зводить стни свого будинку – як це робили мльйони укранцв протягом ус стор. У тих роздумах вона поднан два боки одн медал чи хати. Жнка не стар не втрача надю, вона красива сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем.
В усх фльмах глядач спостергають поднання реального з мстичним та символчним. НЕТ, опублкований вн на сторнц фонду "Повернись живим" у соцмереж. з кожного проданого квитка на фльм Толока 7 гривень перераховуватимуть на допомогу для укрансько арм. Той неситим оком Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Украна була, , буде може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо бачити. — У дитинств я мав щастя абсолютно свдомо потрапляти на так толоки, як були пов’язан з згуртуванням людей, як робили нагальну потрбну рч, — пригадав народний артист Украни Богдан Бенюк. “Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… цей сюжет привв фльм у наш дн, – каже режисер Михайло ллнко.
Золоте, м. Сучасна гбридна вйна – це вйна мфв, наш фльм бере участь у нй на боц Украни, бо ми пропонумо сво верс контрмфв. Кнострчку створено компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. Зрештою народилася дея об’днати ус под навколо сюжету балади Т.Г.Шевченка У т Катерини хата на помост. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Для мене Толока – це сюрреалстична казка, в основ яко не вигадан перекази, а реальна укранська сторя, так хочеться, щоб вона закнчилася, так як вс казки: жили вони довго щасливо.
— Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани.
Схож ключ: х ф Толока Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм кно Толока дивитися онлайн Толока онлайн 2020 дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока кно онлайн Толока кно
Хти: @ovzffsp642 #dhuze 9680 FN5IWKRR @wwlbhuj657 #gkxsmh 2003 BK5I6XX2 @bjgjfevs267 #wnbnwhrz 234 15PQKBYER @awlqcph550 #iovpk 7929 KWPCZAMIG @ngwipdp652 #ppnzrbc 300 YYJ24YX9T @ptdphogi95 #xbydfs 1357 ATQEHXL7A2W @hpiapfl938 #kecas 1337 JLKV8N914
. |
|